CD Projekt har släppt nya bilder från tredje sagan om witchern Geralt.

Den polska sagofabriken #CD Projekt har släppt nya bilder från #Witcher 3: Wild Hunt, och visst bultar det lite extra i våra vikingahjärtan?

Äventyret ligger ett år bort men är redan nu ett av de mest efterlängtade rollspelen. #CD Projekt har bland annat avslöjat att Geralts tredje och avslutande saga blir större än #Skyrim, att de vill vara bättre än Skyrim och att spelet får 36 olika slut. Kolla in Witcher 3 i vår databas för att suga upp all info om det möjliga mästerverket.

Animationerna är bland det bästa som finns i spelvärlden. Och jag är ruggigt petig när det gäller animeringen. 15/04 Witcher 1 är ett helt annat spel egentligen , världen är densamma men hur man spelar är ju mer diablo-likt än nåt annat. Man missar inte så mycket att hoppa över det och gå direkt på 2an om man nu inte vill leva in sig i storyn och få saker förklarade... 15/04 Har exakt samma problem. Började på Witcher 1 för några månader sen, och la av efter någon timme. Tänkte rycka tag i mig själv och försöka köra rejält nu i helgen. 15/04 Fast riktigt så är det väl inte? Det är i första hand i närstrid, med svärd, han är begåvad. Hans spells är ju bara ett komplement och inte i närheten av att vara lika starka som de världens magiker nyttjar. Crafting pysslar han inte med ö.h.t vad jag... 15/04 Antagligen en smaksak hur man tycker det ser ut. Har precis tagit upp ettan igen och blev förvånad över hur bra det såg ut för vara 5 år gammalt. Sedan finns det otroligt bra mods också, tex hd texturer som är 2gb för både natur och människor. Sen att... 15/04 Enligt mig kan du avstå från det första spelet. Jag försökte spela det 3~4 gånger, eventuellt drog jag igenom hela för att sedan importera min sparfil till Witcher 2. Det var väl lite sisådär värt det. :p Inga större skillnader. Witcher 2 är ett fruktan... 15/04 Själv älskar jag Witcher-serien men förstår verkligen om du håller en grudge mot Geralt.. det är inte direkt den bästa huvudkaraktären och absolut inte i ett rollspel. Han känns ofta ganska tråkig och ensidig och inte alls "rollspelsbar". 15/04 Läs böckerna som kommer du bry dig mer om karaktärerna, de svenska översättningarna är förvånansvärt bra. 15/04 Håller med CFW: jag vill verkligen älska the witcher-spelen men det går bara inte. En faktor för mig är det estetiska. Spelen är helt enkelt i min smak brutalt fula. Man kan lösa en del genom att sänka grafiken så man slipper alla detaljer men inte hela... 15/04 Witcher serien är nog, tyvärr, den serie jag helst av allt skulle vilja gilla men det går bara inte, så oförklarligt. Gillar rollspel, gillar medeltida fantasysettings, gillar "mature" content. Men det är något som gör att jag inte fastnar för dessa spe... 15/04
Skicka en rättelse