Zenimax är allt annat än glada över att hela 20 minuter läckt från deras Elder Scrolls-mmo.

I helgen läckte 20 minuter från #The Elder Scrolls Online, av allt att döma från ett beta-event. Och #Zenimax Online Studios var knappast glada över läckan (många gamers verkar hålla med, men av helt andra orsaker). Snabbare än kvickt har utvecklaren sett till att Youtube-filmen och diverse kopior av densamma försvunnit.

Men trots detta finns den kvar. Du kan se den på olika videosajter och den visar bland annat karaktärs-editorn, dialog, arga vargar och sandiga miljöer. Återstår att se hur representativt detta är för det färdiga spelet som ska släppas senare i år.

Tack till rubbiten för detta #nyhetstips!
http://www.youtube.com/watch?v=eFCXhL_pMxc http://www.youtube.com/watch?v=PeUbXJZPkd0 Du har rätt! Ser ju ganska trevligt ut :) 16/04 Ser ut som en skabbig HD remake av ett gammalt spel typ 16/04 Herre min skapare, vad faaa-aan är detta? 16/04 Om du inte bara tittar noga men även tänker till lite, så kanske du inser att: Presets är satta på "custom", vilket skulle kunna indikera att han inte använder maxinställningar, utan har någon eller några parametrar neddragna. "Texture resolution" är... 16/04 Beta brukar inte vara snyggt. Varför skulle dom ljuga om hur spelet ser ut i slutändan? Det är klart folk hade fått se spelet tillslut ändå. Sluta tro att det är en konspiration. Vi vet inte ens om videon är inspelad med de högsta inställningarna. 16/04 Titta noga tidigt i videon så ser du att han drar upp video settings i ca 1 sekund och han har high och ultra. Vem vet. Jag tror när jag ser det ifrån en pålitlig källa och när spelet är klart, men det ser inte allt för bra ut det lilla som har visats. 15/04 Keso? 15/04 Killen som kör klippet kör med low settings för ge dåligt rykte för ESO fyi. man ser tom att han ej kör Dynamics, angående skägget där kan jag dock ej utala mig om det är så bra. Följt det sedan start och kan säga snubben som läckte detta är en jävla... 15/04 Tobblish och Tapiwen har redan länkat denna men de klippen är bortplockade.. Samma klipp från PAX east via dropbox: https://www.dropbox.com/s/q55vr8gk089e2rf/PAX_orc.mp4 15/04 Tack för länken, var lite jobbigt att hitta. 15/04
Skicka en rättelse