Enligt de första rapporterna bryter #Need for Speed: ProStreet av från den arkadinriktning som serien haft på senare år, men spelets producet John Doyle hävdar nu att förändringen inte är fullt så dramatiskt. Till ComputerAndVideogames säger han nämligen att #EA Black Box vill undvika alltför mycket realism då det enligt dem hindrar spelet från att vara roligt för nybörjare. Istället försöker de nu att skapa ett eget utrymme i racinggenren där du får smaka på en blandning av realism och den arkadkänsla seriens senare delar har levererat.

We're definitely not looking to make a simulation. I think 'simulation' is a bit of a dirty word. There's some baggage involved in [simulations] in that it's punishing or not fun.

för en gång skull så blir chansen större för att slippa alla NYBÖRJARE som tar sig hjälp av väggarna i kurvorna eftersom nu kan bilen gå sönder** 25/10 ja jag avskyr dom, kan de aldrig lära sig i NFS MW gav jag en kille lektioner bara för han inte kunde! lol asså. 25/10 Det är kul när spelen är balanserade för att vara roliga. Om NFS är detta eller inte tänkter jag inte kommentera(då jag inte vet), men att som spelutvecklare tro att ökad realism alltid innebär roligare spel skulle bara vara dumt. Därför tänker jag ansl... 26/07 Jag tycker simulatorer är stentrista. NFS och liknande FTW! Fast NFS 3 Hot Pursuit är fortfarande bäst i serien IMO. 26/07 Jag tror Mafia's fartgräns var på 40mp/h alternativt 60km/h, lite segt ibland när man skulle över halva stan och inte kände för att böta :P Gällande NFS:ProStreet så... well, det är nog ett spel jag lär testa, men med en hel del skepsis. Känns som att... 26/07 hade inte mafia en knapp där man kunde begränsa hastigheten till 30 km/h ? :) fast iofs var det inget racingspel 26/07 Har du tänkt på att om man spelar med tangentbord och trycker på gas så blir det ju automatiskt 100% gas, vilket får bilen att spinna. Om du däremot spelar med en handkontroll så kan man ge lite mindre gas för att köra iväg normalt eller full gas om man... 26/07 Need For Speed serien har aldrig varit realistisk så varför ändra på det? Det är ju ändå ett vinnande koncept. :-) 26/07 Nästan så man hade börjat hoppats här ju :(. Attans! 25/07 Det är kul med realism, krockar man ordentligt så ska det fanemej vara kört! Som det är nu så är det som att spela ett FPS med godmode, boooring! NFS Porche Challenge var det sista bra som släppts, ljuden var ruggigt bra gjorda och dessutom var interiör... 25/07
Skicka en rättelse