Nintendo har låtit meddela att det är dags att bänka sig framför datorn den 17 april.

För er som oroat er över att #Nintendo tänkt dränka oss i spelrelaterade nyheter för Wii U kan vara lugna. Nästa Nintendo Direct kommer inte innehålla något sådant.

Onsdagen den 17 april klockan 16:00 är det däremot dags att än en gång bänka sig framför datorn. I vanlig ordning är det nyheter för Nintendo 3DS som skall diskuteras.

Är du sugen på vad som komma skall till din bärbara mackapär från #Nintendo kan du redan nu bokmärka denna sida.

Jo, förvisso. Men det är bara att bita ihop! Runner 2 kan vara något att ta ut aggressionerna på :) 17/04 Jo, men det är ju sjukt att det snart gått 6 månader sen releasen och allt vi får är remakes på gamla spel med jämna mellanrum. 17/04 Kirby för tre spänn i morgon :D Nja, det är ju rätt tomt alltså. Förhoppningsvis har Nintendo några ess i bakfickan. 16/04 Kommer det nåt jävla spel till Wii U nångång eller vad fan är det frågan om? Ursäkta svordomarna men jag är riktigt sur, mest för att jag var dum nog som köpte konsolen i tron om att det faktiskt skulle vara kul att spela på den. Men utan spel står den... 16/04 Jag tycker det är oerhört dumt att släppa en konsol där de säljande titlarna kommer så pass sent. Och jag tror många håller med mig. Att spel kommer visas upp på E3 är knappast en tröst, de kunde iaf haft en plan för mindre spelsläpp på E-Shop, men där... 16/04 Nej, men man kan ju iaf söka support hos de stora Utgivarna, Skandal är ju t.ex att GTA V är utannonserad till Xbox 360 och PS3 men inte Wii U. Alternativet är ju en prissänkning, som gjorde susen för 3DS. Den gick också väldigt trögt i början, sen släp... 16/04 Vad vill ni de ska göra? Släppa spel som inte är färdiga än? 16/04 3DS i all ära, men jag förstår inte riktigt vad Nintendo håller på med. WiiU behöver verkligen några rejäla dragplåster, får hoppas att Nintendo verkligen blåser skallen av oss med spännande nyheter på E3! 16/04 Jag förstår inte riktigt vad som börjar bli löjligt? Är inte direkt som att Nintendo himlat med att de kommer presentera allt stort till Wii U på E3 för att kunna få in en röst mellan allt prat om Sony och Microsoft. I ett tidigare Nintendo Direct så... 16/04 Tycker det är roligt att med så mycket underhållande WiiU hat så har folket nog glömt hur dåligt det går för PSvita eller Move. Nej, nej. Det är Nintendo som är helt misslyckat. Dem borde lägga ner deras grej och sälja deras spel och w/e. What's that?... 16/04
Skicka en rättelse