Vissa av fansen tänker inte nöja sig med Romano Orzari som nya tjuvrösten.

#Edios Montreal hade följande förklaring till valet att byta ut Stephen Russel, som rösten till Garrett, mot Romano Orzari.

– Vi övervägde Stephen. Faktum är att vi tog in honom för preliminär röstinspelning, säger Steven Gallagher, narrative director.

Jean-Christophe Verbert, audio director, tillägger:

– Ja, det var väldigt tidigt under utvecklingen som han involverades, innan vi beslutade att spela in rösterna och rörelserna samtidigt med hjälp av full performance capture-teknik.

Vissa av fansen tänker dock inte nöja sig med denna förklaring och har startat en namninsamling för att få tillbaka Stephen Russel som Garrett.

Kommer du skriva på?

Okey, tror jag kan ha missuppfattat dig lite :) . Hoppas jag inte låter otrevlig nu :) Men när han skrev i ett nötskal så kändes det som han skrev så för att dumförklara, och då känner jag som så, att det blir mer eller mindre personliga påhopp även fas... 17/04 Jag svarade enbart på ditt inlägg, vad robbis skrev skiter jag fullständigt i. :P Men för att likväl svara på det... Han sa ju bara att han tyckte det var en oviktig fråga? Det är väl knappast att dumförklara den som tycker det är viktigt - det är att... 17/04 Precis! Är som om Valve skulle släppa Half-Life 3 och byta röstskådis på Gordon Freeman! Det hade inte fungerat! 17/04 Jag skrev om dig för du verkade stödja hens. Och det andra var lite överdrift. Men man behöver inte dumförklara någon för att dom har en helt annan syn på vad som är viktigt i livet. Alla vi har vårt sätt att leva på, hur kul är det då när någon dumförk... 16/04 Problemet är att EM har använt gamla Thief och dess fanbase till att promota spelet. Spelserien är kult och inskriven i spelhistorien som något banbrytande. Det ryktet är ovärderligt i sammanhanget och bidrar till en enorm boost i försäljningen. Stephen... 16/04 Boskap 16/04 Det jag anklagar dig för att hitta på är att jag skulle ha sagt att du inte har rätt till din såikt. För det är väl mig du pratar med när det är mitt inlägg du svarar på? Varför skriver du "du" och "dig" när det är mitt inlägg du svarar på om det inte... 16/04 Vad har den här namninsamlingen med respekt att göra? edit: Sen, är det respekt att säga att dagens gamers suger? Klaga inte på andra när du inte är bättre själv ;) 16/04 Verkar som folk tar illa upp när man skriver att dagens gejmers suger :) men det står jag för. Folk har ingen respekt längre. 16/04 De har själva sagt att spelet kommer tilltala de äldre fansen så om det är knappast som att de är utan skuld. Det är ganska enkelt, slutar de komma med sådana här uttalanden så kommer de även slippa ta konsekvenserna av att ändra i en serie som många... 16/04
Skicka en rättelse