För de flesta är tysken [[Uwe Boll]] en filmmakare förknippad med universellt sågade filmatiseringar av våldsamma spel. Bolls tolkning av #Postal har premiär senare i år, och sedan står #Far Cry på tur. Nu gör han dock en helomvändning och finansierar en spelversion av sin kommande Vietnam-krigsrulle #Tunnel Rats, avslöjar GameDaily. Spelet, ett FPS, utvecklas av tyska #Replay Studios för pc och Xbox 360 och planeras släppas samtidigt som filmen tidigt nästa år.

Moehring said this game will separate itself from other shooters with its graphic nature. Players will crawl through pitch-black tunnels, stab Vietcong while they are asleep, clean out caves with a flamethrower, and cut off and collect ears--all while being slowly driven insane. He said the player will also occasionally encounter situations that bridge the game and the film beyond mere atmosphere and setting.

Men! Det är ju perfekt! Se här: Bra eller någorlunda bra spel + Uwe Boll = Värdelös film Värdelös film + Uwe Boll = Bra eller någorlunda bra spel 27/07 Bloodrayne och Alone in the dark var faktiskt bra men det var inte Michael Madsens eller Christian "cokehead" Slater förtjänster. Så Uwe Boll är inte helt dålig ni som tycker det visar bara fördomar för att han är tysk. 26/07 Har ärligt talat inte sett någon Uwe-film så jag kan inte säga så mycket, däremot så kommer jag att se Dungeon Siege, mest för att Jason Statham har huvudrollen. Anledningen till att jag inte sett hans filmer är dels för att man inte hört nåt bra om dom... 26/07 Uwes filmer suger inte för att dom är baserade på spel, dom suger bara. och bland alla lögner i det engelska texten som FZ citerade under nyheten så stämde en grej: "all while being slowly driven insane" vilket måste stämma om spelet håller samma klass... 26/07 Måste säga att filmen Alone in the Dark sög. Till stor del för att Cristian Slater är en så dålig skådis, men även på grund av många andra detaljer. 26/07 Det är typ Cristian Slater som räddar Alone in the dark filmen utan honom så skulle filmen vara riktigt dålig. Håller inte direkt med i att Doom sög, Doom filmen var mer inspirerad av Doom3 och om man jämnför dom två så är det rätt bra stämning. Dock... 26/07 Den enda Bollfilm jag sett är Alone in the Dark vilken i mitt tycke var en ganska standard B-actionrulle. Inget fantastiskt men inget direkt kräkmedel heller. Jag tror det största problemet ligger i att hans filmer är "baserade" på spel. Det är av natur... 26/07 Å MEN NEEEEJ!!! 26/07 Meh, tyskjäveln bode byta yrke =P. Nåt o-kreativt arbete vore nog bäst for honom :P 26/07 Bra att de ändrar den. Finns inte ord för hur mycket jag föraktar Uwe Boll. Säger bara en sak, Bloodrayne. 26/07
Skicka en rättelse