Efter år av ovisshet verkar vi i alla fall ha fått ett namn på spelet som ska "visas snart".

Du kommer kanske ihåg det stora bråket mellan #Activision och #Electronic Arts, där de forna #Infinity Ward-grundarna Vince Zampella och Jason West stod i fokus? Det var i alla fall ett sjuhelsikes liv, vilket utmynnade i att de två herrarna skapade #Respawn Entertainment.

För ett tag sedan skrev vi om att Jason West lämnat #Respawn Entertainment och Vince Zampella stod ensam kvar med sitt gäng glada utvecklare. Det har dock varit tyst och informationen kring titeln har varit knapphändig. Förra året berättade visserligen att de hoppas på att visa spelet snart, men som vi vet – ingenting. Tills nu, när Vg247 grävt fram dokument som tyder på att spelet kan komma att heta #Titan. Detta på grund av att företaget ansökt om att få varumärkesskydda namnet.

Nu är det bara att vänta tills årets E3-mässa och hoppas att de tar bladet från munnen. Förhoppningsvis får vi vår trädgårdssimulator.

Kanske för andra men för mig är det minst lika viktigt vem som ligger bakom spelet eftersom jag inte vill stödja konsumentfientligt affärsbeteende likt det EA sysslar med. Se bara på vad de nu gjort med SimCity, det är en sak att via reklam ge sina köpa... 18/04 Sådärja, 15 kommentarer raderade. Håll er till ämnet, hoppa inte på varandra med hårda ord och citera inte dåliga inlägg. Anmäl istället. 18/04 Nä det är ingen rädsla jag har, dock är det korkat att dom ska övervaka en. Men det jag ogillar med origin är just för att det segade ner min dator när jag hade igång det, steam har aldrig segar ner min dator och är dessutom i längden bättre på många... 18/04 Jag förstår inte riktigt folks problem med Origin? Jag föredrar Steam och Impulse (förr iaf) men har inget emot Origin. Jag har iof aldrig haft problem med det... eller är det folks rädsla över att känna sig övervakade och kontrollerade som gör att man... 18/04 Din kommentar som startade det hela, sedan citerade vi inte dig utan bara citeringarna av den som citerade dig. 18/04 Gör väl inget, så länge spelet blir bra så kvittar det väl vem som ger ut det? 17/04 Sluta citera mig. Ta bort mig ur allt det där. 17/04 Men om du ska installera flera grejjer vilket jag gör så går det ju fortare och smidigare med steam T__T 17/04 Spel på en skiva hade också varit lätt att installera på flera datorer o.s.v. 17/04 Om jag är nöjd med något? Absolut inte, vad tror du. Det är världens undergång snart. (dum fråga får ett dumt svar) 17/04
Skicka en rättelse