Nej, du drömmer inte. Frontier Development utvecklar ett spel till Wii U som låter dig bygga berg- och dalbanor.

David Braben fick pengar till, att med sin studio #Frontier Development, göra #Elite: Dangerous och utvecklingen sägs vara i full gång. Studion har dock även suttit och lekt med ett utvecklingskit för Wii U, och resultatet är #Coaster Crazy Deluxe.

I spelet kommer du kunna bygga diverse varianter av berg- och dalbanor för att göra teståkarna nöjda och glada. Och ska vi gå efter trailern nedan så ser det lättstyrt ut. Spelet kommer släppas via #Nintendos E-shop, men när är inte klart ännu.

Samma sak sa man om Wii, men där har det släppts en del exklusiva tredjepartstitlar. PS3 och Xbox 360 har inte heller så många exklusiva tredjepartstitlar, utan dom flesta görs av studios som ägs av Sony eller Microsoft. Multiplattformar kommer dessutom... 17/04 Som jag sa, dream on.. Utvecklarna är redan igång med eller ligger i startfållan för next-gen. Finns inte på kartan att Nintendo kan betala vad de, utveckarna, begär för att ersätta en next-gen produkt med ett WiiU-spel. Sony och Microsoft har redan bun... 17/04 Börjar ångra mig över Wii U nu. Vad fan händer? De får ta och börja släppa ett par stora spel nu. Skärpning, för fan. 17/04 PS4 och Xbox 720 kommer knappast att påverka Nintendos arsenal då det är dom som står för större delen av dom bra spelen. Spelen som gör ett köp av deras konsol värt varenda krona. Står dom inte själva som utvecklare så står dom som utgivare, vilket bet... 17/04 Med PS4 och Xbox 720 runt hörnet? Dream on.. Wii U är död. 17/04 Jag var faktiskt nöjd med mitt Wii när jag köpte den - men där blev det samma sak...utbudet var pinsamt. Och då gick jag endå emot mina principer och laddade ner lite spel...runt 300...och vad hittade jag att spela? 1 adventure, Tetris och Monopol..det... 17/04 Zombie U och Monster Hunter 3 Ultimate har i alla fall hjälpt mig att hantera ångesten över spelutbudet. Grymma spel! 17/04 so far har zombieU helt varit värd konsolens pris faktiskt, för mig i alla fall, å super mario såklart ^^ 17/04 Är nog mest bara Monster Hunter 3 Ultimate som säljer konsolen nu. Och ja, jag vill ha WiiU för Monster Hunter... 17/04 Jag har lagt ner mer timmar på Lego City Undercover än vad jag gjort med t.ex. BF3. Så ja, jag är ganska nöjd. Om inte Ubisoft var såna idioter och sköt upp Rayman så hade det funnits ännu en underbar titel att lägga vantarna på, och detsamma gäller Pik... 16/04
Skicka en rättelse