Tetsuya Nomura avslöjar att de har bestämt exakt tidpunkt för uppvisning av Final Fantasy Versus XIII.

#Square Enix har bestämt tidpunkt för en uppvisning av det mytomspunna #Final Fantasy Versus XIII. Men de kan ännu inte avslöja exakt datum på grund av en "känslig situation" inom företaget. Månne handlar det om ett vd-byte?

Nyheten levereras från spelets regissör, Tetsuya Nomura.

– Datumet för vår nästa avtäckning är fastställt och vi jobbar med att förbereda information för eventet, berättar Nomura i en podcast, översatt av Nova Crystallis.

Han ber också om ursäkt för förseningen och ber om fansens ytterligare tålamod.

Versus XIII avslöjades för sju år sedan och vi har knappt sett något sedan dess. Enligt senaste ryktet ska spelet byta namn till Final Fantasy XV och släppas till Playstation 4.

Jag förstår fortfarande inte varför alla får ståfräs av FF Versus XIII. Allt som har någon form av anknytning till XIII världen får mig att må dåligt. Nåväl, ska inte måla fan på väggen. 17/04 Mer detaljerade djupa rykten får det låta som att Sony är med i utveckling och/eller finansiering, och vidare utveckling av teorin kring det där får det inte verka omöjligt att The Last Guardian har blivit ett PS4 spel. Den nya ännu ej tillträdda VDn... 17/04 Dom trollar oss och klämmer sen att det här är KH3 haha :P. Hehe nej då men det ser nice ut =). 17/04 https://www.youtube.com/embed/lo89kSCKEVg Sorry, orkade inte leta efter något bättre klipp, men du ser, typ hack and slash på KH ;) . 17/04 https://www.youtube.com/embed/WbzICjQI8fc Ser ut som hack n' slash 17/04 Grejhöjta :D! Nu har jag något att kul att se fram emot :) 17/04 Låter som det är detta de kommer visa upp på E3 då. Dvs "Eventet". Får hoppas detta är inte fallet då jag hellre ser ett nytt FF helt och hållet en ytterligare en som lever i FF13 värld. Smoo87: Snarare ser Versus ut som en uppföljare till ett hyfsat... 17/04 Yey! Då kanske spelet kommer ändå ^^ Längtar :p Den gameplay jag sett på det förut tycker jag påminner om kingdom hearts fighting system. Men blir det klassisk turn based combat så tänker jag inte klaga heller :) . Men vill däremot INTE ha FF12's combat... 17/04 Om man utgår från omständigheterna som FFVII föddes ur så tolkar jag "känslig situation inom företaget" som något väldigt positivt. 17/04
Skicka en rättelse