#Capcom meddelade tidigare under dagen att man har släppt [[E3]]-trailern från [[Xbox 360]]-versionen av kommande #Resident Evil 5-spelet som ska släppas till maskinen nästa år. Trailern, som finns på Xbox Live Marketplace och väger in på 145 MB, visar upp tre minuter från skräckspelet och bör fånga en hel del uppmärksamhet från tidigare fans av serien.

Trailern finns alltså i dagsläget bara på Xbox Live Marketplace, men sitter du framför en Playstation 3 behöver du inte misströsta, bara vänta. Enligt uppgift kommer nämligen samma trailer att läggas upp på Playstation Store under morgondagen.

Stod då inget om Marketplace när jag läste nyheten första gången. 26/07 Ser väldigt bra ut och väldigt likt 4:an kommer garanterat skaffa detta. Synd att det inte finns zombies som sagt... Un forastero! 26/07 Verkar helt jäkla galet, hur många hjärndöda människor som hellst som kommer mot en samt att de är redigt snabba :O RE4 var riktigt ball, får hoppas att detta blir ett höjdarlir det med :) 26/07 var inga zombies i RE4 så skulle gissa på att det inte är några zombies i RE5 heller. och trailer såg riktigt bra ut måste jag säga, äntligen lite gameplay! bara det blir hälten så bra som RE4 så är det ett säkert köp 26/07 Ser ut att vara so i 4an, alltså inga zombies utan folk som är besatta/övertagna av nå parasit/virus, som nån styr över. 26/07 är det jill i slutet tro? 26/07 resident evil-serien dog med fyran. missförstå inte nu för fyran var ett väldigt bra spel men för mig var det inte ett "resident evil-spel". spelet som bäst definerar serien måste vara Resident Evil till GC (remaken på ettan till PS). 26/07 Synd, verkar bli exakt som 4:an på stirdsfronten. Kan de inte bara byta namn på 4:an och 5:an och skapa det i en ny serie för varken eller av de spelen bör kallas resident evil. Verkar bli lika mycket skjutande som i random fps spel vilket jag tycker... 26/07 Gött! Tackar! 26/07 ja, såg lite ut som om att dom bara var trötta människor, och vad var det med han warlorden som höll megafonen, man sporrar inte zombies med protest slag ord, detta förvirrar mig, men tycker dom fick in rätta känslan med "totally outnumbered" faktorn. 26/07
Skicka en rättelse