Sugen på att jaga monster över nätet utan att betala för det? Flytta då till Kina.

Kanske lämnade vår recension av Monster Hunter 3 Ultimate en bitter eftersmak då det var exklusivt för #Nintendos 3DS och Wii U. Bitterheten kan hänga kvar, även efter att vi pratat om #Monster Hunter Online och att det är till PC.

#Tencent har slutat viska om deras nya #Monster Hunter Online, och istället låtit informationen spridas fritt. Det vi vet är att spelet kommer vara gratis att spela och släpps för den kinesiska marknaden. Ja, det är alltså dags att starta namninsamlingar. Ingen information finns ännu om spelet släpps här i Europa. #Monster Hunter Online använder sig utav Cryengine 3, vilken ska låta miljöerna se lite bättre ut, men även att man ska kunna använda sig av omgivningen för att ta kol på monstren.

Varje onlinespel med självaktning innehåller fordon, och så även detta. Strider ska kunna ske med hjälp av fordon på vatten, men även uppe i luften. Monstren ska vara ett urval av de som finns i ettan till trean. Vi kommer även få se stora bestar som det krävs en 24 man stark grupp för att fälla. Bestarna ska även påverkas av vädret, vilken exempelvis skulle betyda att man kanske tar sig an ett monster under dagen, snarare än att smyga sig på det under natten. Eller tvärtom.

Ja de är ju inte identiska, men de sakerna som gör den typen av combat rolig är närvarande i båda spelen. 20/04 "man kanske tar sig an ett monster under dagen, snarare än att smyga sig på det under dagen. Eller tvärtom." Öh, jaha? :D 19/04 ja man kan väl säga lite av hur monster hunter funkar i combat kan man säga liknar dark souls, men det är ändå stora skillnader också i dom 2 spelens combat. 19/04 Fan blev ju lagom pepp eftersom man nyss kört igenom Dark Souls och har typ 2-3 bossar kvar på Demon's Souls så hade ju MHO och Dark Souls 2 kunnat bli perfekt till framtiden.... (För er som bara testat Dark/Demon's Souls så kan jag säga att Monster Hun... 19/04 TA MINA PENGAR säger jag bara,, suttit lirat nästan 300 timmar på senaste ultimate så att detta kommer till pc istället ... Where do i sign up lixom =D 19/04 Verkar sjukt grymt. men Kina Only verkar lite dumt, speciellt när det är på pc, hur många kineser har råd med en pc som kan köra detta? Inte många kan jag tänka mig stupid move. får hoppas på West release . 19/04 Ge mig! köpte mitt första Monster Hunter till wii u för ett tag sedan, och fastnade i flera dagar innan jag ens kunde göra annat :D 18/04 DET ÄR ETT TRICK! Det är ett försök av kinerserna att locka dit västlänningar och konventera dem till kommunister! Detta underbara saftiga läckra spel är bara en ondskefull skapelse vars uppgift är att förgifta våra sinnen med oerhört awesom-monsterjakt... 18/04 Monster Hunter serien har alltid sett grymt bra ut men aldrig kommit till en platform jag spelar på. Tills nu vill säga :D Troligtvis kan det ju vara så att de släpper det i Kina först för att se hur marknaden där gillar det, plus att skapa en spelarbas... 18/04 Varför endast Kina? Detta "Monster Hunter" ser ut att bli det grymmaste hitills och Capcom väljer Kina exklusivt? Ska jag behöva offra min ena njure för att dem kan tänka sig lansera i Europa med? 18/04
Skicka en rättelse