Mannen med kroppen som är redo för allt, har talat och kanske lugnat en och annan orolig Wii U-ägare.

Igår såg vi Reggie Fils-Aime presentera ett nytt Zelda till 3DS, men inte särskilt mycket om trögsäljande Wii U. I en intervju med Gameindustry har han lättat på sitt hjärta när det kommer till släpptakt och även berättat hur väl deras satsning på digitala nedladdningar slagit väl ut. Vi vet att det tidigare varit en del negativa nyheter kring Wii U, men kanske kan följande uttalande ge oss en mer positiv framtid.

– Takten för släppen (till Wii U) har varit långsammare än vad vi hoppades på. Men medan vi förbereder för E3, kommer släpptakten till Wii U öka dramatiskt.

Och med spel som Mario Kart, Super Mario 3 och Zelda HD på väg från #Nintendo, får vi hoppas att tredjepartsutvecklaren även de vaknar till liv. Framtiden lär i vanlig ordning ge oss svar på alla frågor.

Spelen får gärna ha sina egna collectibles eller 100% avklarat (Mario, Jak & Daxter och många därtill). Men vad fyller achievements för någon poäng om han inte har en önskan att skylta inför världen hur mycket tid som spenderas vid valfri plattform. Det... 19/04 Allt utan achivements är bra ^^ trodde det var en fluga när 360 kom och det var roligt dom första spelen man spelade men nu är det bara döfött och det känns som ett billigt sätt för speltillverkaren att göra så det ska kännas som du får mer tid ut av... 19/04 Ännu en gång släpper Nintendo en ny runda av samma spel medans tredjepart är helt ointresserade. Fan vad rostiga ni känns, Nintendo. 19/04 Äh strunt i mario och zelda, jag får bayonetta 2! 18/04 Inget fel på Mario och Zelda men jag hade nog hellre sett ett nytt Metroid. Hade även varit kul om de hade kunnat få Capcom att satsa på ett nytt Megaman. Eller ett nytt Contra :D 18/04 Den stora anledningen till att inhandla en Wii U överhuvudtaget är för Nintendos egna titlar. Inte ämnar jag spela hardcorespel som gör sig bättre på andra format. Ge mig casual, ge mig mysiga umgängesspel (>= 4 i soffan), ge mig spel utan achievementhe... 18/04 "Nintendo aint like a box of chocolates, you damn well know what you´re gonna get" 18/04 Precis det här. Visst gör Nintendo nya spel i sina mest kända serier men det är också oftast något nytt och nyskapande i varje spel. Nintendo "mjölkar" ju inte på samma sätt som Call of Duty, om man inte ska räkna med Mario Kart, Mario Party och alla... 18/04 If it ain't broke, don't fix it. :D 18/04 Super Mario Galaxy 3 menar du? Men det enda vi vet är att det blir ett nytt spel från Galaxyteamet. Om det blir ett nytt Galaxy vet vi ju inte än. Jag har en känsla av att de vill hitta på nåt nytt. Galaxygrejen känns gjord, och just Galaxy är väl inte... 18/04
Skicka en rättelse