DayZ-skaparen uppdaterar DayZ-fansen från baslägret vid jordens största berg – Mount Everest.

Det var nästan en månad sedan vi skrev om #DayZ sist. Den gången handlade om panelen gänget bakom den fristående versionen av #DayZ hade under PAX East. Dean "Rocket" Hall som låg bakom den mod som fick hela internet att drabbas av zombie-feber, har tyvärr tagit ledigt. Vilket verkar vara en sanning med modifikation.

Hall håller just nu på att fullfölja en av sina stora drömmar – att bestiga Mount Everest. Han inser dock själv att det kan se lite konstigt ut att han mitt under ett kritiskt läge sticker på semester, men samtidigt är det inget som planerats i en handvändning. Och ja, detta skrev han på 5400 meters höjd. Vilket vi får se som något riktigt unikt. Hall berättar även att utvecklings-teamet är i full gång med att försöka färdigställa för ett alfasläpp, men att det återstår mycket fixande och trixande för att se till att alla säkerhetsluckor täpps till. Nästa uppdatering kommer vi få se lite bilder på hur långt de kommit utvecklingen.

Tack till XxshadowxX för detta #nyhetstips!
För sista gången, det är INTE ARMA II motorn. Det är en hybrid mellan Take on Helicopters och ARMAIII. Och har du spelat något av dessa så skulle du vetat att grafiken är mycket uppdaterad jämfört med ARMAII. Inte för att ARMAII set illa ut men framför... 23/04 Ja han verkar ju vara väldigt hög ;) 23/04 Vi får hoppas att Hall, tar sig upp och ner för berget oskadd och lyckas med sina drömmars mål. Samt för Day Z communityt bästa. 22/04 Du har antagligen inte läst på om något. Chernarus kartan är den bästa kartan som finns, visst saknas massor men det är det som arbetar på. (Visst Taviana är riktigt bra också.) Dom använder sig inte av arma 2 motorn, utan en modifierad version av real... 22/04 Men arma 2 motorn är ju pass gammal, så är tveksam till att det verkligen kommer se bättre ut... + Varför jobbar dom med en karta som redan existerade i Day Z modden ? Dom gör väl en standalone just för att det ska utmärka sig som något nytt ;P BTw de... 22/04 De jobbar ju på en alfa så att, de borde nog se värre ut. 22/04 På tok för lite :P Han visar ju knappt upp något + vad jag har sätt hittills liknar arma 2 dayz rakt av.. Tror att killen har fått slut på idéer, eller så är hans utvecklar inte särskilt duktiga.. 22/04 Tror vi kommer få ett riktigt fett släpp faktist. Klart även spelutvecklare ska få ta semester och bestiga mount everest. Var dock lite dumt av honom att säga att spelet skulle släppas innan 2013.. väntar tålmodigt 22/04 De har släppt gameplay? 22/04 Tycker att hanns utvecklingsteam borde släppa litenhet gameplay.. Annars har nog folk glömt bort dayz till släppet... 22/04
Skicka en rättelse