The Tyranny of King Washington-trilogin är snart över. Idag och imorgon släpps sista delen, The Redemption.

Idag släpps sista delen i #Assassin's Creed III:s DLC-trilogi till pc och Xbox 360. PS3-spelarna tvingas vänta till imorgon på finalen av The Tyranny of King Washington.

I The Redemption har Ratonhnhaké:tons alternativa resa tagit honom till New York. Efter att ha upptäckt varg- och örn-krafter kommer spelaren nu kunna känna på hur det är att vara stark som en björn. Vi gissar att superkraften ska hjälpa Ratonhnhaké:ton att till sist störta galne kung Washington.

The Redemption, som den sista delen heter, kommer kosta strax över 60 kronor. Både The Infamy och The Betrayal finns att köpa i ett paket för omkring 80 kronor. Har du investerat i season pass kostar inte DLC-trilogin kosta dig något extra.

Undertill ser du trailers och bilder från finalen.

[video=14062]

Ubifail.... grr.. Jo, jag fick rabattkod som sagt, och "köpte" del 3 i ubishop med rabattkoden. Men.. såklart... det fanns ingen download länk någonstans.. Trött man blir på Ubisoft. Får väl fixa del 3 på annat sätt jag med. Fortsätter det så här, så... 30/04 Fick ett mail med dom 2 gamla tyrrany länkarna del 1 & 2...del 3 fungerade inte... vad faen håller ubisoft på med. Borde bara va att uppdatera genom uplay.. Har koden dock så får väll fixa del 3 på anna sätt haha 30/04 Säg till om du får till det med rabattkoden :) 25/04 Samma här, har dock lite kvar på första delen, så jag har inte rört andra delen än typ. 25/04 Fick en rabatt kod i kassan för del III då dom ser att jag inte hade fått något dlc..men funkar inte ...suck orkar inte krångla mer...skit 25/04 har inte ens orkat köra ut AC:III än... :( 24/04 Samma här fixade del 1 själv och har fortfarande inte fått del tre länk... 23/04 Vet inte. Tror det är för att det kommer för ofta. + Att jag nästan gjorde allt i 3:an säkert typ 30 timmar speltid om inte mer. Kände mig helt färdig med Connor och det blev lite "meh" över att komma tillbaka. Ser dock fram imot 4:an (Black Flag!?) :D 23/04 Det återstår att se hur länge det tar innan man får sin dlc download länk. För första delen fick jag den inte förrän två veckor senare (men då hade jag redan fixat en download). Del 2 fick jag samma dag som det släpptes.. hur det blir med del 3.. tja,... 23/04 Varför gjorde du det? 23/04
Skicka en rättelse