FZ delar ut 500 nycklar till den stängda betan av Anno Online.

Senare i år släpps #Anno Online, men redan idag slår den stängda betan upp portarna. FZ ger dig chansen att vara med och testa spelet. Allt du behöver göra är att söka dig hit och roffa åt dig en nyckel innan alla 500 försvinner.

Anno Online utvecklas av #Bluebyte, från tyska Düsseldorf, som kanske är mest kända för den långlivade The Settlers-serien.

[video=14063]

har en betanyckel ifall nån vill ha. Kommer inte ha tid att testa ändå 26/04 Finns det nån mening med att besöka andra? Adda mig isf: Veqtor 24/04 Jag personligen tycker det var riktigt dåligt spel inget som jag vill lägga tid på. 24/04 mååh, varför ska man jobba för :l missar alltid sånna här roliga grejjer. 23/04 Om sanningen ska fram så avskyr jag mikrotransaktioner. Jag rekommenderar människor att hålla sig så långt bort från mikrotransaktioner som man bara kan. Mitt svar/citat till Uberpwnage2.0 var motiverat att se allt utifrån utvecklarens perspektiv. Appen... 23/04 SLut !!! =( 23/04 Detta är altså en Anno version i samma drag som settlers online, som är microtransaktioner. Ser till och med lika dant ut på många sätt som settlers online. 23/04 Det beror väl lite på hur det görs. En del kör med fula knep som t ex att - Får reklamen att se ut som en del av appen och trycker man fel kommer man på någon skum sida - Annonser som har stäng-krysset i ena hörnet och köp-knappen i andra, men man måste... 23/04 Antar att du är ytterligare en "guldgrävare" i detta och vill göra ett par bucks innan uppdaterad lagstiftning börjar pilla på fenomenet mikrotransaktioner? VIll bara säga att du är en vidrig människa som utnyttjar dumma eller väldigt unga konsumenter. 23/04 Tycker de flesta mikrotransaktioner är rätt utsagt vidriga på mobilmarknaden och de få som finns på PC som jag kan stå bakom är D&D online och Sagan om ringen online. Ge ett par förslag där mikrotransaktioner fungerar och ger samma eller mer värde för... 23/04
Skicka en rättelse