Obsidian visar oss konceptart från deras jättelika Project Eternity.

#Obsidian har gjort en ny Kickstarter-uppdatering angående sitt enorma old school-rollspel, #Project Eternity. Där får vi bland annat träffa besten Skuldr, som har dålig syn men genom sin kontakt med andevärlden ändå kan "se" själar. Att smyga förbi dem blir med andra ord inte det lättaste.

Vi får också se praktfulla artwork-bilder föreställandes en liten by och stor jätte. För att läsa hela uppdateringen och se ännu större bilder råder vi dig att uppsöka Kickstarter.

Tack till Valpnos för detta #nyhetstips!
Stor Håller inte med dig i vissa punkter. Stora namn i Projekt Eternity hänger i lösa trådar. Det vart min garanti att investera i detta kickstarter projekt. Är man utvecklare och byggt upp ett starkt varumärke kring sitt namn vill man inte skita ner... 25/04 Än så länge har vi inte skördat frukten av några kickstarters av stora proportioner. Än så länge har vi ingen aning om pengarna ens går dit vi vill - på riktigt, inga garantier finns. Ur en ren investeringssynvinkel på förra årets trend kickstarter så... 25/04 Förstår vad du menar men det vore helt absurt. Att införa mikrotransaktioner i ett kickstarter projekt som omsatt flera gånger sitt krav, är som att en uteliggare blir donerad ett mansion men kräver ett slott.[/quote] Klockrent! Håller totalt med! :) 24/04 Sedan när var detta ett problem för en utgivare? De vill att vi försskottsbetalar för överhypade halvfärdiga produkter utan att kunna kvalitetskontrollera innan köp. Sedan tillkommer uvhuggna spelmoduler som man skall köpa som DLC. Ovanpå detta finns... 24/04 Obsidian har alltså en extremt framgångsrik kickstarter av spelet i bagaget samt en väldigt transparent utveckling av spelet gentemot allmänheten och du oroa dig för mikrotransaktioner pga "character dynamism"? Intressant, berätta gärna varför. Jag ser... 24/04 Förstår vad du menar men det vore helt absurt. Att införa mikrotransaktioner i ett kickstarter projekt som omsatt flera gånger sitt krav, är som att en uteliggare blir donerad ett mansion men kräver ett slott. 24/04 Blir alltid orolig när jag läser om "character dynamism" i denna era av microtransaktioner. 24/04 Jag försöker att inte bli för exhalterad över Project Eternity, men en så länge har jag misslyckats vid varenda uppdatering :/ 24/04
Skicka en rättelse