#CD Projekt Red har lämnat den nuvarande konsolgeneration bakom sig och blickar framåt med sitt #The Witcher 3: Wild Hunt. Och framtiden ser ljus ut om man frågar Pawel Sasko som jobbar som Quest-designer på företaget och har snackat med sajten Gamingbolt.

– Efter att Playstation 4 utannonserades var det många grafikprogrammerare som sa att den är som en high end-pc, och jag håller med dem, sa Sasko.

Han säger också att den nya arkitekturen i PS4 har gjort många utvecklare lite lyckligare, inklusive CD Projekt Red. Den största nackdelen med pc-formatet är enligt Sasko att det finns så otroligt många kombinationer av hårdvara – med Playstation 4 kan de garantera att alla får en riktigt bra upplevelse. Läs hela intervjun här.

Spelar ingen roll vem som gör jämförelsen om sagda jämförelse inte är sann på långa vägar. En PS4 kommer aldrig rå på en high-end PC när det kommer till prestanda. Bara ta en titt på specsen så får du se. Sedan optimeringar gör ju bara att man utnyttjar... 30/04 Spelar ingen roll vem som gör jämförelsen om sagda jämförelse inte är sann på långa vägar. En PS4 kommer aldrig rå på en high-end PC när det kommer till prestanda. Bara ta en titt på specsen så får du se. Sedan optimeringar gör ju bara att man utnyttjar... 30/04 Jo, det är målet, men bara för att saaben kommer att vinna racet så kan man inte säga att den är kraftfullare. Egentligen en dum jämförelse, hade kanske passat bättre att jämföra mellan en t-ford och en speedboat. Jag vet inte om min poäng går fram?:) 29/04 Svårt att förstå vad du menar, titta på vilket test som helst av ny PC hårdvara där de har olika spel som benchmark , klart som sjutton de kan utnyttja och få även den värsta hårdvaran att svettas. Sen om du menar "optimerat till max" det är ju en annan... 27/04 Nu är det ju en person på CD Projekt (som brukar hyllas för sina PC-spel) som säger att PS4 presterar som en high-end PC. Sedan finns det väl ingen tydligt definierad gräns för vad som är "high-end". Jag undrar varför många blir så upprörda så fort någo... 27/04 För att passagerare på PS4 hyptåget väljer att göra det? Dessutom är det i grund och botten samma hårdvara i PS4:an och en ev. PC. AMD har dessutom gått ut med att de ska börja sälja exakt samma processor till datoranvändare (utan ev. Sony licensierad... 27/04 Visst det har du rätt i, men just MMORGs är väl ofta riktade till den stora massan. Jag tror dom nya konsolerna komer bli helt ok, men framför allt tror jag dom kommer lösa upp den enorma "teknologi-proppen" dom tidigare satt. Jag tror väldigt få person... 27/04 Där har vi också ett problem i sig, för lite spel körs i x64 för dom läre hålla sig till x86 för att spelen ska funka på gammalt skit. 27/04 Det är relevant för vi "PC-kramare" får spela skit spel bara för att folk inte bryr sig om att dom sitter och spelar på mindre kraftfulla burkar, Jag skulle inte bry mig ett skit ifall jag kunde njuta av spelen med bra FoV hög fps bra menyer korta laddn... 27/04 själv lira jag Planetside2 rätt mycket, och tyvärr få vi som har "high" end maskiner en massa begränsningar pga av att Sony vill att spelet ska rulla på lowend pcs...som sagt det kommer alltid att vara lättare och smidigare att mjölka hårdvaran till kon... 27/04
Skicka en rättelse