Kan Arkham Origins bli det första spelet där vi får spänna våra muskler mot varandra online?

För cirka två veckor sedan utannonserades ett nytt spel i den populära Arkham-serien. #Batman: Arkham Origins var namnet, och skulle tillskillnad från de andra två delarna inte utvecklas av #Rocksteady. Nu har det kommit rykten som påstår att spelet innehåller ett onlineläge.

Enligt spelsidan Kotaku har de kommit över en trovärdig källa, som utöver ha beskrivit både namn och omslag, även berättade om att spelet innehöll ett onlineläge. Detta ska även ha bekräftats av en andra källa. Det enda, eller ett av lägena går ut på att du som medlem i Jokern eller Banes gäng ska sätta stop för Batman och Robin. De spelbara karaktärerna ska vara någon av Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke, och någon elektrisk snubbe.

Även fast Arkham-serien traditionellt sett är ett enspelarspel, så är det inte helt omöjligt att nya utvecklaren #WB Games Montreal vill krydda serien med något extra.

Cuz I'm BATMAN!!! 27/04 Håller med, men sen förstår jag varför folk är lite småskeptiska. DÄREMOT, så har Batman-spelen alltid haft Predator-Mode och jag tycker det skulle lämpa sig perfekt till multiplayer. En är Batman, någon annan försöker stoppa Batman. 25/04 Så länge det verkligen inte påverkar SP, med en spelserie utan tidigare MP skulle det vara absurt om man låter SP påverkas negativt utav det. Det måste verkligen vara SP + tillägg av MP och inte S&MP. 25/04 Ryktades om MP till AC med, men det blev som vi vet inte av. VI får se vad WB Games Montreal väljer att göra, och jag väntar till release innan jag sätter betyg. 25/04 Hade helst sett att dem skippade multiplayer eftersom jag inte bryr mig om multiplay. 25/04 Det skulle ju vara superkul att lira någon form av katt & råtta grej. Typ som i Pandora Tomorrow. En/två spelar Batman och Robin och resten är surkar som ska hindra dom. Har ju supermycket potential det här, även fast det kanske inte blir uppfyllt. Man... 25/04 Har haft lite liknande funderingar sen robin var med senast. Hade varit riktigt sjysst om dom fått till det. Blev bara orolig när jag läste om multiplayerläge dock. Vill inte att storyn får lida bara för att dom måste slänga med det. Ser inte det logisk... 24/04 Jag tycker att dom borde ha Offline Coop där En spelare spelar Batman som är en huvudkaraktär som vanligt, Medan den andra spelaren får spela sidekickern Robin vilket bara är en karaktär som förföljer batman, Ungefär som Tails i Sonic2 .. Försvinner Rob... 24/04 Men majoriteten av spelen som lagt till multiplayer har fått en halvdan sådan. Men vi får hoppas på det bästa :) 24/04 Det va knappast multiplayer som gjorde Mass Effect 3 till ett sämre spel. Snarare EA som spyr ur sig spel för snabbt och inte låter utvecklaren ha tillräckligt med tid på sig. 24/04
Skicka en rättelse