Det blev inte foten för Iwata, utan snarare en befordran.

Den förväntade förlusten för #Nintendo slutade med starkt skinande gröna siffror, visserligen inte lika bra som de hoppats, men 470 miljoner dollar i vinst får ses som en bra slant till kaffekassan. #Nintendos nuvarande chef Satoru Iwata får därmed fortsatt förtroende och än mer ansvar.

Från att ha varit producent hos spelutvecklaren #Hal och inblandad i spel som #Kirby's Adventure har vår gode Iwata gjort en rätt lång resa. Nu har han som global chef för #Nintendo fått ta över som bas för #Nintendo of America efter att Tatsumi Kimishima blivit befodrad. Anledningen till Iwatas utökade befogenheter ska vara för att se till att företaget får en mer enhetlig strategi och ge dem möjligheten att snabbare anpassa sig över rådande marknadssituationer. Reggie Fils-Aime kommer fortsätta på sin nuvarande position och rapportera direkt till Iwata i fortsättningen.

HUR kan man som analytiker ha så här fel? 25/04 klart det var, men att se den där kolbiten man stoppade mellan skinkorna innan man gick och la sig blev till en diamant på morgonen är tydligen viktigare. Skulle tippa på att Norgehistorier oxå är rasistiska/förnedrande/diamantförhindrande. nukommernång... 25/04 Men då kanske herrn borde gå och lägga sig. Uppenbarligen är det inte sushikassa eftersom att skribenten ändrade det. Hade det inte varit något fel på uttrycket hade det fått stå kvar. 25/04 Jag tyckte sushikassa var roligare! Kan vara ett smart drag av Nintendo att låta Iwata få mer kontroll i USA. Reggie är gudomlig som VD, men som man brukar säga, ju fler kockar i köket, desto sämre soppa. Återstår väl att se om Satoru Shibata får behåll... 24/04 Det är en stor styrka att även i dåliga tider gå med vinst. Ser ljust ut för Nintendo framöver. De kommer sälja galet med spel i höst när de släpper Pokemon till 3DS, Wind Waker HD, Pikmin 3, Mario Kart och nytt 3D mario till Wii U. Mycket bra att Iwata... 24/04 Jasså vinst, här har man hört rykten om mega förluster och att Nintendo borde gå att lägga sig. Lämna konsolbranchen och dylikt.. Vad säger ni nu alla Wii-U haters? Och E3 har inte ens börjat. 24/04 Allvarligt talat vem fan bryr sig jag vill att det är så jädra trött på folk som skall hålla på att jävlas hela tiden. sushi-kassa it is! sushi-kassa it is! 24/04 Hans post borde vara Wii Fit-testare och inget annat. 24/04 Vad trött jag blir. 24/04 Han.. fortsätter på samma post? :P 24/04
Skicka en rättelse