Mannen som hade rätt om avtäckningsdatumet kanske också har rätt om releasedatumet?

Xbox 720 kommer att släppas tidigt i november. Detta enligt den rutinerade #Microsoft-analytikern Paul Thurrot, som tidigare läckte infon om att konsolen ska visas upp 21 maj. Ett datum som visade sig stämma. Får han rätt igen?

Efter den första visningen kommer samtliga lanseringstitlar utannonseras under Microsofts E3-presskonferens, enligt Thurrot. Han säger också att konsolen kommer släppas i två prisklasser. För 500 dollar får du enheten samt två års prenumeration på Xbox Live Gold. För 300 dollar får du blott konsolen. Återstår att se hur detta kommer översättas i svenska kronor – om prisuppgifterna nu stämmer.

Men Paul Thurrot har ju haft rätt förut.

Det var i veckan vi nåddes av bomben: 21 maj visas Microsoft upp framtidens Xbox.

– Tisdagen den 21 maj markerar början för ny generation av spel, tv och underhållning. Då delar vi med oss av visionen för Xbox, och ger er ett smakprov av framtiden, berättade Microsoft.

Så du menar alltså att hålla en tjänst som xbox live med dess servrar och innehåll uppe och rullande är något som inte kräver något som helst arbete alls? Det kostar att hålla det uppe. Både för Sony och Microsoft. Skillnaden mellan dom två är att sony... 27/04 Det är billigast att köpa på Ebay. Ett år kostar mellan 200-300 kr beroende på erbjudandena just då och man får en kod i e-posten inom 30 minuter. 27/04 Betalar alla olika summor för live? Har sett många olika exempel här ovanför. 27/04 Du måste ju hands down vara den dummaste personen som håller till på fz? Du tror alltså att utvecklare och utgivare av spel får pengar från gold avgiften. Och btw så är din liknelse så helt åt helvete att jag blir lite mörkrädd. En bättre liknelse (för... 26/04 1. Windows segt? Hur är windows segt? Vad gör du med din dator eg? Du kan ju försöka spela med Ios eller LInux. Hur många spel finns det tillgängliga...2 st eller? 2. Nej, blu-ray ägs av Blu-ray Disc Association som inkluderar en massa företag. Dell,sha... 26/04 Ja så har jag också förstått det. Antingen har alla andra fel eller så har FZ inte förstått det. Om det är som FZ skriver är det en rätt kass deal. Förskottsbetala 2 års Xbox Live för 200 dollar. Nej tack. Inte för att det andra är så mycket bättre. Bet... 26/04 Men det är ju lite grann som att säga att "fan jag tycker de är sjukt att behöva betala för att få min bil servad". Nån ska ju göra patcherna och dom ska ju ha betalt. Det är ju rätt dyrt att utveckla spel idag. Dessutom så kan jag tänka mig att om man... 26/04 För att du gillar Apple och Sony vilket är jävla skräp. 26/04 varför hatar jag Windows och xbox? har alltid varit en Playstation fantast så jag tycker det är otroligt att MS ens kan få folk att tycka om en sån kass maskin som xbox och för att inte tala om Windows! så seg operativ får man leta efter, och så ska den... 26/04 Fast nu är det ju så att Xbox Live erbjuder en hel drös med Demon och gratisspel, för att inte tala om XBLA (som iofs har en motsvarighet hos PSN) Sen kan jag tycka att det är mer eller mindre halvkass att inte erbjuda gratis live-läge. Dock är online-c... 26/04
Skicka en rättelse