Jamie Stowe har tidigare jobbat som level- och uppdragsdesigner hos #Ubisoft. I sin roll har han bland annat varit ansvarig för 15 designers och lett arbetet med sjöstrider i #Assassin's Creed III. Nu ansluter han till Peter Molyneux studio #22 Cans.

– Jamie ansluter till 22 Cans vid en väldigt spännande tidpunkt och kommer axla rollen som teknisk designer på vårt kickstartade #Project Godus, säger produktionschefen Jemma Harris till sajten Develop.

Godus är en gudsimulator i samma anda som #Populous, som blivit finansierat via Kickstarter. En prototyp-film kan du se här nedanför.

Jag vet. Peter Molyneux gör en av sina fantastiska överdrifter och hypar upp allt och sen exakt samma sak som alla andra. Sa han inte nån gång också att dom bara skulle göra ett riktigt stort spel på 22 Cans? (Jo: http://www.joystiq.com/2012/10/01/22-ca... 29/04 Jag brukar inte reagera på rubrikerna här på fz, men denna gång tycker även jag att denna är tillräckligt missledande för att klagonerverna ska börja pirra. 28/04 Måste hålla med Preed här. Det är väldigt förvirrande rubrik på denna nyhet då det egentligen bara var en person som arbetat på Ubisoft tidigare som är med i detta projektet. Hade det verkligen varit så att 22 cans anslutit sig till Ubisoft eller liknan... 27/04 Dom får alltså inte förstärkning av ubisoft, utan av en som tidigare arbetat på ubisoft? Bör väl vara en ganska viktig skillnad. Ang rubriken. 27/04 Populous i all ära, och Godus blir säkert bra, men jag är ändå lite besviken på hela det här arrangemanget. När Molyneux startade 22 Cans trodde jag att han ville bort från uppföljarträsket och göra nya grejer – inte göra crowdfundade uppföljare till... 27/04 Populus måste ju varit bland det roligare back in the day :) Ser fram emot Project Godus 27/04 Läste försäkring först. Något som skulle ha varit kul är en simulator, likt Silent Hunter fast med piratskepp. Den delen i AC3 när man var ute på havet var riktigt härligt. Fin känsla med vågorna och havsljudet. Var nästan det enda jag gillade med spele... 27/04
Skicka en rättelse