Microsofts teknologi ska göra ditt rum till en spelvärld. Allt pekar på att IllumiRoom släpps till nästa Xbox.

Minns du IllumiRoom? I början av året visade #Microsoft upp teknologin som med hjälp av Kinect och en projektor fyller utrymmet runt din tv med projekterade bilder. Företaget lovade givetvis att det bäddade för en ny slags spelupplevelse.

Det ryktades att teknologin skulle nyttjas i nästa Xbox – något som av den nya trailern att döma stämmer. I den säger Microsoft:

– IllumiRoom föreställer en nextgen-konsol med en projektor på ditt soffbord som omger din teve med projekterat ljus.

Kolla in filmen för att se exempel på hur det kan se ut.

Xbox 720 har nog funnits nästan sedan 360:n kom, som ett möjligt namn till nästa konsol i ordningen och sitter nog djupt rotat i många (mig inkluderat) 02/05 Krysslåda 01/05 Varför kallar alla nya Xbox för 720? MS har haft 2 arbetsnamn på den nya konsolen Durango och Infinity, var kommer detta påhittade namn 720 ifrån? Vem sa det först var det Bengt i järvsö som börja kalla nya Xbox för 720, vem var det som mynta 720? 01/05 Hade sett mera fram emot hologram teknik, alternativt några brillor med sjuk upplösning. Men antar att jag ligger en gen framför i tankarna. 30/04 Tycker bara det ser fruktansvärt störigt och fult ut. 30/04 Ambx var en riktigt stämningshöjare och det här är en bättre variant av Ambx anpassat för spel. Så visst kommer det vara roligt för den som har spel vars tekniken kommer fungera. EDIT: Inlägget hamnade på fel ställe 30/04 Det var väl samma snack innan Kinect och Wii-kontrollen, att folk inte har plats. Men tydligen så var det tillräckligt många för att det skall sälja. Sedan om den är king eller kass, det är ju upp till var och en - och vad man använder den till. I video... 30/04 Det funkar nog inte alls för oss med annat än en vanlig TV. Detta är en nisch produkt för dem med perfekt utformade vardagsrum och plats. Jag har svårt att se mig använda denna produkt eftersom den verkar mer irriterande än givande imo. 30/04 hur gör man för att komma med I typ tävlingen 29/04 Hur ska det funka för oss som spelar med projektor och 150" bild? 29/04
Skicka en rättelse