Eve Online-skaparna CCP Games har bestämt sig för när fps-spelet som är sammankopplat med Eve-universumet släpps.

Isländska #CCP Games är kanske mest kända för det massiva mmo-spelet #Eve Online. Även fast de ger sina spelare fria tyglar har de inte bara lutat sig tillbaka och sett hur stora armador skapar kaos, de har även jobbat på spelet #Dust 514.

I #Dust 514 tar du dig an rollen som en nästintill odödlig soldat och ska utföra uppdrag på marknivå i samma universum som #Eve Online. Likheterna tar dock inte slut där, utan spelen ska vara sammanlänkade genom att de som spelar sistnämnda ska kunna ge uppdrag till de som spelar #Dust 514. Och efter år av otalig väntan har vi nu fått ett datum då spelet lämnar betastadiet och blir en färdig titel. 14 maj är det dags att ladda maskingeväret och visa vem som bestämmer.

Som sagt, du behöver inte betala ett öre. Det är gratis. CCP har varit tydliga med att de kommer expandera och fortsätta utveckla DUST 514 i årtionden, samma som med EVE Online. Så du kan förvänta dig att det kommer hoppa plattform ett par gånger i fram... 30/04 Vadå köpa? Det är gratis. 30/04 Vart kan man läsa info på det då? och om man köper det till PS3 kommer man kunna spela det på PS4 då eller måste man köpa det igen? 30/04 EVE spelare kan också bomba planeter där DUST spelare är för att ge understöd i realtid. Nu fattas bara joystick styrning och EVE kan bli hur grymt som helst. 29/04 Såvitt jag har förstått kommer det komma till PS4:an ganska omgående. 29/04 Lagom till PS4..? Lolz, släpp det till PC istället ffs! 29/04 låter ju endå dumt då eve och df är dom 2 bästa sandlåde mmo jag spelat för jag hadde med skaffat dust i fall d fans på pc 29/04 Men verkligen, ska jag investera i ett ps3-mmo ett halvår innan ps4 släpps? Det verkar kul och hade absolut skaffat det till PC eller PS4, men inte skaffar jag ett mmo som man kanske ska spela 1-2 år framöver till en konsol man slutar använda efter årss... 29/04 Synd att det är ps3 exklusivt, hade kunnat tänka mig att spela det här annars. Men poängen är väl att inte locka för många spelare så Dust får fler aktiva spelare än EvE...tyckte jag läste något sånt i en intervju förra året 29/04 Ja det kom ju lite smått och gott från fanfesten kring EvE och Dust, tyvärr alldeles för lite om World of Darkness :( 29/04
Skicka en rättelse