Ubisoft har släppt en kaosdoftande trailer för upphaussade Watch Dogs.

Vår glade redaktör Calle satte sig för ett tag sedan ner med utvecklaren #Ubisoft Montreal och ställde några väl valda frågor om kommande actiontiteln #Watch Dogs. För dig som väntat och längtat på mer information – dagen är kommen.

#Ubisoft släppte precis en alldeles ny trailer för spelet och som ger oss ett datum för släppet. 21 november släpps det här i Europa till nuvarande generationens konsoler. #Watch Dogs är en av släpptitlarna till Playstation 4, men när #Sony behagar berika våra tv-bänkar är ännu oklart.

Nice med en ny video och ett datum , mindre bra med buffringen på FZ's player. 30/04 På min s3 kommer jag för det mesta precis en sekund in i videon innan den stängs av. 30/04 Har precis samma åsikt. Synd eftersom jag inte har något emot reklamen här på FZ då jag vill att dom ska generera pengar. Problemet är att man oftast kan hitta samma video på youtube i 1080p :( 30/04 Musiken är Scratch Massive ft. Koudlam - "Waiting for a Sign" https://www.youtube.com/watch?v=uQ52WfZfa5I (via kommentarena på youtube trailern) 30/04 -Also coming to current generation consoles, snacka om att porta sönder ett spel TOTALT! 29/04 Kommer du så långt. På min tp300 och S3 kommer jag bara till Pegi, rutan. Tror det har att göra med någon flash reklam som blockar. 29/04 En trailer där man går mellan actionpartier och svarta tysta partier, det känns så nytt och fräscht! Seriöst, tror spelet kommer vara fullständigt awesome, men vilket enormt tråkigt och uttjatat upplägg på en trailer... zzz... 29/04 Tyvärr buffrar den dåligt. alternativ länk: http://www.youtube.com/watch?v=vsDDIZeHDaI&feature=youtu.be 29/04 Tittade herrn på den högupplösta versionen (http://www.fz.se/filmer/20130429/watch-dogs-gameplay-trailer/?hdmode=1) av videon? Personligen har jag inga invändningar vad gäller kvalitén på videon. 29/04 Jävla underlig trailer. Massa gammalt material från de gamla gameplayvideorna och en helvetes massa BZZ/knaster *klipp* två sekunders gameplay *klipp* knaster BZZZ! *märkliga videoeffekter så man knappt ser vad fan som händer* tre sekunders MC-åkning.... 29/04
Skicka en rättelse