Activision förbereder ett avslöjande och det verkar som ryktena stämmer.

Senast vi skrev om nästa del i #Call of Duty-serien handlade det om att vi fått nästintill bekräftat att nästa spel kommer heta #Call of Duty: Ghosts, och även sett en bild på vad som kan vara omslaget. Däremot verkar det inte som om #Neversoft är inblandade, som tidigare rykten hävdat. Det lutar åt att #Infinity Ward åter igen tar på sig den utvecklande rollen. Nu får vi mer vatten på kvarnen.

#Activision har nu öppnat en hemsida för spelet. Och det finns nog ingen tvekan om vad det handlar om (ledtråd: spöken). Hemsidan säger oss inte mycket mer än att det ett avtäckande är på ingång, men så har ihärdiga rykten hävdat att spelet kommer visas upp den 1 maj.

Man kanske slänger portföljer med papper i på varandra istället för det vanliga pang-pangandet, låser upp sikten till sin portfölj etc. Använder perks som commando och flyger fram och drämmer portföljen i huvudet på motståndarna. Vad håller jag på med 30/04 Ja håller med dig, Ghost Operations under andra världskriget samlade information under D-Dagen ifrån Tyskarna och kartlagde flera områden och viktiga information ifrån tyskarna. Ghost är ju mer som du sa samla intel och inte pang pang. Var ju hemligt... 30/04 Om nu uppgifterna om "utspela sig i framtiden" är korrekta. Jag minns rapporter redan förra året som sade att det skulle bli en prequel och handla om karaktären Ghost. Vi får väl se, helt enkelt. :) 30/04 Ghost är faktiskt bara med i mw2, i orginalet så spelar han en annan person, trots att han talar med precis samma röst. Visst är han en duglig röstskådespelare, men man tycker att han kunde ha ändrat sin röst aningen till mw2 :P Jag var jäkligt förrvirr... 30/04 Förstår ni inte att Sith är i farten igen!? http://goo.gl/90rJe 30/04 WHO YOU GONNA CALL?! 30/04 Kolla in Brothers sida på facebook, den har bytt namn till Call of Duty Ghost 14 http://www.facebook.com/pages/Call-of-Duty-Ghosts-14/278833218901202?notif_t=page_name_change 30/04 Det ska ju utspela sig i framtiden, så det kan ju inte handla om ghost. Hoppas dock det blir mer stealth. Första Modern Warfare var ruskigt bra på den punkten. 30/04 Med största sannolikhet en prequel då, om det kommer handla om karaktären Ghost som fanns i MW1 och MW2. 30/04 Kan det möjligen bli mer stealth-element i kommande CoD? 30/04
Skicka en rättelse