Rykten säger att Respawn Entertainment har siktet inställt på Xbox Durango.

Enligt flera källor till Kotaku kommer #Respawn Entertainments debutspel att släppas exklusivt på Microsofts nästa Xbox. Samma uppgiftslämnare bekräftar också om att det rör sig om ett multiplayerfokuserat actionspel i framtidsmiljö.

Krigandet är fokuserat kring fotsoldater och mechs, som kallas Titan och därmed knyter an till titelryktet som dök upp tidigare i april. Att spelet är Xbox-exklusivt skulle också kunna vara förklaringen till varför EA, spelets utgivare, inte fanns med på scen när Playstation 4 avtäcktes. Kanske sparar de på krafterna inför den 21 maj då nästa konsol från Microsoft ska avtäckas. Enligt källorna är det dock ingen lanseringstitel utan ska släppas först nästa år.

Jag menar att ett bra spel inte är speciellt kul att lira om man ogillar själva handkontrollen, det är ju samma med allting, en bra bil kan man ogilla för att sätet känns obekvämt osv. Man kan såklart anpassa sig, men det känns obekvämt. 01/05 Det där förstod jag inte mig mycket utav, menar du att du dömer ett spel eller system pga dess handkontroll som du inte kan anpassa dig till? Eller Xbox Master Race, Wii U Race eller <insert relevant information> 01/05 Nej för då tillhör man redan The pc master race. 01/05 Jo även om man gillar spel så låser man sig till en plattform, och anledningen är inte namnet på maskinen utan designen av handkontrollen, ogillar man handkontrollen då hjälper det inte hur bra ett spel är. 30/04 Håller med, men det är också bra trist att behöva köpa en hel konsol för ett spel som hade funkat på den man redan äger. 30/04 Jag är så jävla trött på denna exklusivitet vare sig det på pc eller på konsoler dock förstår jag när det blir pc spel som är svåra att spela med en handkontroll och skulle vara svårt att få sålda m.m Men när det är som det blir mellan Xbox och playstat... 30/04 Ser ut som att nästa generation lägger fokus på depth of field. 30/04 Jag giller dom faktiskt. Visst man kanske inte kan spela alla spel som kommer ut, men dom du får är ofta mycket bättre och mer putsade.[/quote] Där håller jag med dig helt och hållet! 30/04 Köpte nyss ett PS3. Det finns så mycket jag har missat! 30/04 Om man gillar spel så låser man sig inte till en plattform. 30/04
Skicka en rättelse