Flame and Frost: Retribution är den sista delen i det dynamiska händelseloppet som spelare fått ta del av i #Guild Wars 2. Nu är det dags att kasta sig in i en ny story-dungeon och piska upp den elaka Molten Alliance en gång för alla.

Andra nyheter som kommer med uppdateringen är möjligheten för spelare att skapa privata arena-matcher där de kan ställa in olika funktioner på kartorna. Det är även möjligt att via spectator mode bjuda in spelare att kika på matcherna. Båda funktionerna är i beta-stadiet. Det har också anlänt nya förmågor för World vs World-läget samt nya guild-uppdrag.

"5 skills, några utilitys och traits" Tycker det är synd att du missat att combat är mer djupgående än din beskrivning gör sken av. Några exempel: Elementalister har 4x5 vapenskills som samtliga kan ändras beroende på om man väljer dagger/dagger, scepte... 01/05 Den där jäkla ena eller andra mentaliteten bland gamers och människor. Det går inte att gilla Battlefield och Call of Duty samtidigt. Det går inte att gilla Xbox och Playstation samtidigt. Det går inte att gilla Nvidia och AMD samtidigt. Det går inte... 01/05 Jag spelar EVE men det kan inte jämföras på något sätt när det gäller dom traditionella MMO:erna. 01/05 Är det inte otroligt att folk sväljer det där med geargrind och tar det för innehållsrikt endgame och när ett spel inte har det så fattar de ingenting och bara "öhhh inget endgame?.." Du kan köra dungon & fractals-runs i evighet i gw2 med.. Men i wow... 01/05 Visst, det finns grejer att göra i gw2. Det som saknas är belöningar. Man blir inte direkt pepp på att göra något ifall man inte får något utav det. (Titlar är inte så kul) Man vill ju att karaktären utvecklas. Ni som säger att man som spelare ska utvec... 01/05 Alla säger att endgame failar, men ingen ger något vettigt svar. Wow har Raids och PvP som "endgame" Gw2 har Dungeons, pvp och wvw som "endgame" (dock ingen geartreadmill. antar att det är det alla saknar?) 01/05 Inget nytt att endgame failar.. bara World of Warcraft som har lyckats. 01/05 Haha, vad snackar du för skit? Min poäng var att diskussionen inte ledde någon vart eftersom ni fortsatte att raljera era argument utan att enas om något. Jag lägger ingen värdering i vem som hade "rätt", och bryr mig ärligt talat inte om det heller. 01/05 Jag kan inte påstå att jag någonsin fastnat för GW2, spelar det lite nu för tiden också men mest för att jag har vänner som spelar det. Ett problem tycker jag är att man inte har några direkta roller att spela. Jag gillade detta i WoW när alla spelade... 01/05 Utvecklaren heter CCP och deras spel heter EVE Online. Dock inget generiskt MMO i stil med WoW eller GW2. Tack och lov för det. 01/05
Skicka en rättelse