Activision tog idag första steget i avtäckandet av nästa del i Call of Duty-serien. Nu kan du se första teasern för spelet.

Det verkar som om ryktena kring #Call of Duty: Ghosts stämde och att serien kommer ta ett steg längre in i framtiden. Det var inget storslaget tillkännagivande vi fick idag, utan detta ska komma i samband med #Microsofts avtäckning av nästa generations Xbox den 21 maj.

– Vi såg övergången till en ny konsolgeneration som det perfekta tillfället att starta ett nytt kapitel för Call of Duty. Vi skapar en ny undertitel, en ny spelmotor och många nya idéer och upplevelser för våra spelare. Vi kan inte vänta på att få dela det med vårt community, berättar Mark Rubin.

Allt vi vet är att spelet kommer använda sig av en ny motor och kommer släppas till denna och nästa generations konsoler. Någon version till Wii U har dock inte nämnts, men kan mycket väl vara under utveckling hos en annan utvecklare än #Infinity Ward. Det ryktas även om att spelet kommer släppas den 5 november i år. Tills vi får en riktig trailer som visar gameplay, då kan du kika på första teasern för spelet nedan.

Tack till SwedishDemon för detta #nyhetstips!
Ja precis, de, inte du. :) Och ja som du säger blir det parallellt, men ska det fungera på den tidigare generationen måste nya motorer osv vara "enklare" än de kunnat vara om de endast släppts på nästa generations konsoler och PC. 06/05 det är väl inget spel som har exakt dishonoreds mekanik, men det betyder inte att de är nyskapande. De har bara ändrat lite på existerande. Själv tycker fick jag Bioshock-vibbar. vad är det du anser är nyskapande? det är ett smygarspel i förstaperson... 06/05 @Propy, du får gärna peka på ett annat spel med Dishonored mekanik. Det som oroar mig med detta är att du utvecklar för nuvarande och kommande konsoler, samt PC. Det är inte det faktum att konsoler är inblandade som stör mig, utan att man gör det för... 06/05 halvfärdiga? jag tycker de båda du nämner var väl fungerande vid släpp. Dishonored var väl knappast speciellt nyskapande eller något som krävde någon speciell hjärnkapacitet? det hade ju ingen vettig AI...det räckar med att lära sig hur AI reagerar och... 03/05 CoD, BF är båda rätt uttjatat. att spelaren idag nöjer sig med dessa halvfärdiga uppföljare är för mig en gåta. Fler spel som Dishonored, FC3 blood dragon mm. som är nyskapande och kräver att spelaren tänkter lite. (varken cod eller BF har speciellt rol... 03/05 Då ska vi se om besvikelsen tar oss en gång till alltså!? Som PC-spelare får jag rysningar av att höra att dom utvecklar det för de kommande konsolerna, d.v.s. vi får kasta ut lite hjärnceller, fördumma oss för konsollirarna ska hänga med. Detta fenomen... 02/05 Är inge direkt CoD fan gillade bara CoD 2 MW 1 samt WaW. Om det blir lite ny tänk runt MP läget mer samarbete så att säga likt med BF3 med fordon och sånt så skulle det bli nåt och inte som det alltid har varit samma spel fast bara med en ny titel. 02/05 och? folk köper ju det. Det är ju inte så att de tvingar någon. Själv tycker jag det är kul med ett nytt varje år och eftersom de skiftar studio varannat år så blir det lite variation iaf. Det blir lite som ett nytt fifa eller nhl. Perfekt spel om man... 02/05 Zzzzz.... 02/05 Är det bara jag som tycker "Ghosts" låter väldigt töntigt? 02/05
Skicka en rättelse