Moddare har skapat spelet vi dregglade över i trailern från 2001.

När #Duke Nukem Forever visades upp på E3 för 12 år sedan fick vi se ett spel som aldrig blev verklighet. Visst kan man argumentera för att ett spel med samma nämn faktiskt släpptes för två år sedan men utan i princip allt som återfanns i det där klassiska filmklippet. Vilken tur att det finns moddare.

En hängiven grupp har tagit källkoden till #Duke Nukem 3D och återskapat många de händelser vi såg fram emot men aldrig fick uppleva. Dessutom har med viss kreativ frihet utökat spelupplevelsen och Alex Meer på Rock Paper Shotgun skriver att han "hade 412 procent mer roligt i detta än i 3D Realms/Gearboxs tröttsamma grej". Du behöver originalspelet (vem har inte det?) och en 30 megabyte tung nedladdning för att komma igång med lite riktigt sparkande av utomjordingsstjärt.

[center]Moddens trailer

http://www.moddb.com/media/iframe/817379

Klassikern från 2001

Trailern från 2001 är så jävla fantastisk! Vilket jävla spel de hade på gång där! Det ser så satans jävla mycket nukem ut :( Blir så ledsen! 08/05 Det här är på något sätt poetisk rättvisa. Det är makalöst att 3D Realms inte kunde skita ur sig något sånt här redan i Quake 2 eller Unreal-motorn runt 1999/2000 med deras stora mängd heltidsanställda spelskapare. Det här har två personer svängt ihop... 05/05 Tycker fortfarande a Duke nukem forever va roligt och behöver inte mer än det=P alltid mer är +^^ 04/05 Gearbox hade inget emot att rida hypen ända vägen till banken med den fortfarande ofärdiga produkten :) Men men, ingen kommer ihåg den tabben efter colonial marines! 03/05 grymt härligt lir 4000% bättre än duke nukem forever som släpptes tidigare innehöll typ allt från 2001 trailern och lite till riktigt bra jobbat och det tog inte 10 år å utveckla 02/05 http://www.youtube.com/watch?v=HHfOejlvVsY Denna säger allt! 02/05 Det här är fantastiska nyheter! 02/05 Kollade på lite screens och insåg att jag kört det, älskade ubåtsbanan minns jag. 02/05 Jag köpte Duke på gog innan, då fanns det inte med där. Jag gjorde lite research, det är inte ett officiellt exp så jag antar att det är därför. Det kom ju ett nysläpp av Duke på Steam, av Devolver Digital, detta är en version som innehåller 3 expar och... 02/05 Jo, det är patchat (steam autopatchar ju) och så, men jag hade inte slagit på "Expanded Inv" - spännande, det var visst inte så bra med 2 vapen så de patchade in så man kan ha fler, foven hade jag redan fixat. 02/05
Skicka en rättelse