Redan 1992 färdades Link mellan en ljus och en mörk värld. I år gör han om resan.

#Zelda: A Link to the Past 2 kommer, precis som 1992-originalet, låta dig och Link växla mellan en ljus och en mörk värld. Mer än så får vi inte veta i nuläget. Eiji Aonuma, som bär huvudansvaret för utvecklingen, säger också att 3D-effekten är viktig för upplevelsen – även om han och teamet också förstår att alla inte vill spela med 3D.

Eiji Aonuma har blivit något av Zelda-seriens nya pappa. Han har basat för utvecklingen för flera av de senaste delarna i Nintendos oändliga saga och gjort det med framgång. Återstår att se om han återupprepar succén när han följer upp en av de största klassikerna genom tiderna.

The Legend of Zelda: A Link to the Past 2 släpps lagom till julhandeln.

De vill säkert lura oss på massa pengar genom att först släppa det på 3DS å sen WII. Giriga jävlar.. Tänker verkligen inte köpa det vid release. 03/05 Remix på detta också, sedan är spelet Day 1 för mig! https://www.youtube.com/embed/sslj06K-Nlw 02/05 Hade jag säkerligen också gjort om jag hade haft en, nu är det mest Rayman på mobilen på skithuset, men bor man i en lite lägenhet med datorn två meter från soffan så känns det inte speciellt befogat med en handhållen konsol, vill jag slöa i soffan sätt... 02/05 Kan hålla med om detta.. det var sällan att jag faktiskt tog med mig min gamla ds någonstans för att spela "on the go" så att säga. @ LordDaimos Jag tråkigt nog verkare det som om Wii U får dras med en Remake/HD version av Wind Waker, inte för att jag... 02/05 Håller med! Använder min 3DS nästan enbart i hemmet. 02/05 Du är inte ensam ;) 02/05 Bara jag som använder min bärbara konsol i hemmet? T__T Man måste inte spela allting "on the go". Utan är bara ett skönt alternativ, att ligga i soffan/sängen så man slipper TVn och dataskärmen ett tag! 02/05 En uppföljare till det bästa Zeldat? Hellz yeah! Vill spela detta med min bror på en TV for old time sake, att det bara släpps till 3ds gör att jag kommer skippa det, finns en del bra spel till 3ds som hade gjort att jag köpt konsolen om den inte varit... 02/05 Med 31 miljoner skeppade 3DS (plus nästan 8 miljoner 3DS XL) så spelar storleken inte så stor roll. Det kunde kanske ha dragit lite folk till Wii U däremot men jag tror de siktar på Wind Waker HD där istället. / LordDaimos 02/05 Uppföljare på majoras mask eller hd remake plz ;) hade varit en konsolsäljare till wii u 02/05
Skicka en rättelse