Förhandstittarna attackerar oss likt ilskna mördarbin, vi ger dig godbitarna från årets kanske hetaste spel.

Vad är tre filmer om #GTA V:s huvudkaraktärer värda när vi precis blivit bombarderade av förhandstittar på spelet? Inte särskilt mycket, vilket du själv kommer inse.

Med #Grand Theft Auto V verkar #Rockstar satsa på mer utav allt. Vi kommer få ett rollspelselement där karaktärer blir bättre på de saker man låter dem göra. Springer du mycket med en karaktär så får den bättre flås och detta ska gälla det mesta. De olika karaktärerna har dock specialområden som de hanterar bättre, men man ska kunna lära upp de andra i gruppen att bli bra. Man kan säga att #Rockstar sneglat åt #Skyrim, eller för den delen verkliga livet. Övar man på att skjuta, då blir man bättre på att skjuta. Man ska också kunna låsa upp specialförmågor, som att till exempel kunna sakta ner tiden ála #Max Payne. Förhandstittarna nämner även att det verkar som om de sneglat lite på sig själva och anammat sistnämnda spels lite bättre sidor, som att ta skydd bakom föremål.

Gillar du tv-programmet Pimp My Ride? Nehe, inte det. Gillar du utsmycka din bil och modifiera den till ett riktigt monster? Då verkar det som om #GTA V kommer ha något att erbjuda. För det är sagt att Pay-n-Spray-affärerna är tillbaka med pompa och ståt.

För dig som tycker att #Grand Theft Auto-spelen har varit alldeles för platta, då verkar det som om detta kan bli spelet som sonar för alla tidigare delars brister. Kartan skall vara enorm, du ska kunna utforska havets botten med dykarutrustning och invånarna i Los Santos ska kännas betydligt mer levande än i övriga delar. Dessa kommer även att ringa efter polisen om du är stygg. Och stygg kommer du vara, för spelet verkar kretsa mycket kring det här att råna allt och alla. Vissa av jobben kommer dessutom kräva att du hyr in lite extra mankraft, men det gör även att du får mindre gage. De olika karaktärerna har dessutom egna bankkonto och för dessa pengar kan man bland annat köpa taxibolag eller bostäder.

Om vi ska summera det som sagts i de flesta förhandstittar, så verkar det vara ett jättekliv från #GTA IV när det kommer till bland annat grafik och strider. Det bästa är kanske att hela kartan kommer vara öppen från början och du kommer kunna utsätta Los Santos för mängder av rackartyg.

Innan du frågar: Ja, du kommer kunna gå på yoga med karaktärerna.

Skicka en rättelse