I #Project Gotham Racing 3 kunde du köra igenom alla städer på flera olika tidpunkter men det kommer inte vara möjligt i uppföljaren. Detta har #Bizarre Creations bekräftat på sitt eget forum och skyller det hela på att det helt inte skulle få plats på en DVD-skiva. Nu är inte detta fullt så illa som det låter då de olika tidpunkterna har ersatts med varierande väderförhållanden, men det kommer troligtvis inte hindra olyckskorparna från att peka på DVD-formatets tillkortakommanden.

You won't see different times of day per city because this involves recreating all the textures again (one for day and one for night). Whilst this wasn't a problem for our dev team, it was a problem fitting all this data onto a single DVD. So we've worked around the problem by providing different lighting models per city. For example, Macau is always in the daytime, but if you play it during a storm everything looks darker and more foreboding. If you play during a blizzard then things are slightly tinged blue and everything seems more frozen. Of course, playing this track in sunshine will make everything appear bright and yellowy.

4. Det är i en riktig spelutvecklingsmiljö omöjligt att få ut all den prestanda som Sony skrytit med. Det är vad mina programmerare säger åt mig. Kalla dem dåliga, men om du hade någonsomhelst koll på hur spelutveckling går till, hur mycket som det komp... 01/08 finns 3 alternativ som svar till det där. 1. EA får pengar av Microsoft för att få PS3 att verka sämre 2. Utvecklarana har inte haft tid / viljan att lära sig hur PS3's dev kit fungerar fult ut. 3. Utvecklarna är lata och orkar inte göra saker lika bra... 31/07 Big deal.. jag spelade igenom Willy Beamish (12 disketter) en gång i tiden på en Amiga utan hårddisk. Nog hade jag orkat byta emellan 2 dvd skivor om det nu varit så. :D 31/07 :up: 31/07 Kanske för att PS3ans problem är småproblem jämfört med 360n som lider av defekt hårdvara osv? Att 360n har bättre FPS i multiplatform beror mest på att spelen är utvecklade till just 360n, 360ns devkit är mycke enklare att hantera plus att den bygger... 31/07 Du måste vara riktigt insnöad om du säger att 360n säljer mer än Wii! :D http://vgchartz.com/hwcomps.php?cons1=Wii&reg1=All&cons2=PS3&reg2=All&cons3=X360&reg3=All&weekly=1 PS3an och 360n har legat ganska jämt i försäljningen medan Wiin ligger i en egen... 31/07 Ok, ok... dom har "arbetat runt problemet". Men du kan gärna få visa mig var det står att spelet kommer på flera skivor eller att det inte kommer alls. För så står det ju i titel: En DVD räcker inte för PGR4... Men det är ju inte sant, för visst kommer... 31/07 Om jag klarade av att spela Monkey Island 2 på amiga med 12 disketter så ska jag nog klara av att byta en skiva under ett spelsgång 31/07 skälet till det var ju för att det inte fanns andra alternativ som man kände till då. Och jag vill minnas att jag tyckte det var bra segt o swappa 12disketter på amigan när man spelade monkey island. För en polare körde hd på sin amiga o det var ju som... 31/07 Shit vilket lipande det var över det här då.. Fan inte grät jag när jag fick byta 7skivor till FF eller liknande förr i världen. Eller när man hade 5disketter man böt varannan minut i Mortal Kombat till Amigan. 31/07
Skicka en rättelse