Allt är inte guld och gröna skogar i mmo-spelet baserat på Elder Scrolls-serien. Det finns mycket ondska som lurar under ytan.

Det har varit ett stadigt flöde med information om kommande #The Elder Scrolls Online, senast handlade det om belägring av fort. Denna vända är det dock ondskefulla personer och platser i fokus när vi med hjälp av rörliga bilder beger oss till Coldharbour där den glättige Molag Bal regerar – skojar bara! Han är rätt vresig.

Gillar Bethesda och framförallt Todd Howard, men detta är ju outsourcat skräp. Känns som Bethesda inte vågade/ville göra en chansning med sin omtyckta serie. Om ESO går bra får de ju indirekt fördelar med sitt nästa Elder Scrolls singleplayerspel. Om... 05/05 Det är sånt här som gör mig så avtänd på MMO:s. Det finns en person som kan rädda världen. The soulless one. Spelaren är the soulless one. Och hur många jävla spelare finns det då inte som är the soulless ONE? Gör den storyn i Singleplayer. I ett MMO... 05/05 Själv tycker jag att loren är det "ända" som är bra med Tes :P 04/05 Verkar vara riktigt najs, men känner dock ingen "elder scrolls känsla"! :( :-/ 04/05 Ja, Lawrence Schick kan nog läsa upp talböcker eller jobba som trailer-röst om spelet floppar :D 04/05 Jag visste direkt att detta inte var för mig. Jag älskar elder scrolls för att det placerar en i en i världen mycket bättre med sin förstapersonsvy och grafik med mera. Samt att man kan tjuva med bra AI och allt det där. Det är tydligt att MMOt inte kom... 04/05 Tyvärr en WoW-klon. Ser dessutom klara likheter mellan hypen inför SW:TOR och detta spel. Båda spelen hade två väldigt bra varumärken att leva upp till, men båda plågades av två bilder som satte sig i spelarnas huvuden. Dels den officiella, CGI-versione... 04/05 Ser ut som WoW? Rent grafiskt var det väl inte direkt likt? Personligen tycker jag det såg riktigt risigt ut. WoW, trots sina år har iaf en genomarbetad estetik att luta sig mot. Det man fick se i det läckta betaklippet såg ut som en rejäl faceplant tyv... 04/05 Groteskt WTF Fact om Coldharbour! Vill ni veta en grej om Coldharbour? Det var där ren rasiga vampyrer män kvinnor och barn vampyrer skapades igenom att bli våldtagna av guden Molag Bal, t.ex Serana+Hennes morsa och Farsan Lord Harkon blev våldtagna av... 03/05 Ursäkta om jag låter bitter men... shit var boring! 03/05
Skicka en rättelse