Aliens: Colonial Marines har inte varit ett lätt kapitel för varken Sega eller Gearbox. Nu ger Sega sin syn på stämningen.

Du kommer säkerligen ihåg nyheten om att #Sega och #Gearbox blev stämda för falsk marknadsföring efter att #Aliens: Colonial Marines inte såg ut som på de bilder företagen visat upp.

– Vi tycker inte att spelindustrin är annorlunda mot någon annan som hanterar kunder. Om företag som Sega och Gearbox lovar en sak men levererar en annan borde de hållas ansvariga för det beslutet, sade Ben Thomassen från advokatfirman Edelson LLC. Nu har #Sega berättat vad de tycker om detta ärendet.

– Sega kan inte ge kommentarer på pågående rättstvister, men vi är säkra på att stämningen saknar grund och kommer försvara oss kraftfullt, säger en talesperson till Kotaku.

Även #Gearbox har uttalat sig i ärendet och skrädde inte orden.
– Att försöka få till en "class action lawsuit" utifrån en demonstration är bortom grundlöst. Vi fortsätter att stödja spelet och kommer försvara rätten för underhållare att dela deras verk-under-utveckling-framsteg utan att behöva oroa sig för tramsiga rättstvister.

Exakt. Fast jag är mer grinig på Gearbox än Sega. Har en känsla av att Sega blivit lite blåsta dom med. Dessutom har det ju kommit fram att Randy tog stålar av Sega som skulle gå till ACM, och la dom på Borderlands 2 istället.. Brukade gilla Randy Pitch... 06/05 dom har förstört filmerna för mig med ..med det skit gamet 06/05 Men driver du? Spelet vi fick var ett helt annat spel än det som vi fått se, som om du skulle sett Halo på E3 men får Daikatana i slutändan 05/05 Det må vara lagligt att göra som Gearbox/SEGA gjorde, men det e FAN så oetiskt! Vore som att ta Star Wars: The Card Game (http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite.asp?eidm=175&enmi=Star%20Wars:%20The%20Card%20Game) o istället för att ha det i låd... 04/05 Har jag missuppfattat det hela men var det inte så att det faktiskt var "för-rendrat" men de sa att det var "actual gameplay"? Det är ju en sak att brassa på med massa effekter på e3 och sedan vara tvungen att begränsa sig längre fram i utvecklingen för... 04/05 Stäm skiten ur dom, hoppas de konkar 04/05 Håller inte med för då är det ju inte actual gameplay längre. 04/05 Tycker det är riktigt illa när man släpper Preview filmer där man visar upp sig som utvecklare och "berättar" om vad sin produkt kommer att innehålla, sen så visar sig detta inte bara skilja sig från slut resultatet utan man har oxå hyrt ut arbetet på... 04/05 Nja, actual gameplay betyder inte att det är den färdiga produkten utan den nuvarande produkten. Tycker fortfarande stämningen är riktigt löjlig. 04/05 Det dom gjorde var ju ett klassiskt hype this shit up and rake in så mycket stålar vi kan, sen efter det så lägger vi dom stålarna nån annanstans och har en minimal budget på att göra färdigt spelet så billigt som möjligt. Alltså en scam, dom scammade... 04/05
Skicka en rättelse