Succén för den 80-talsdoftande Far Cry 3-spinoffen lär ha gjort Ubisoft sugna på mer.

#Far Cry 3: Blood Dragon lär inte på många topplistor över årets bästa spel men det ligger också lite i spelets natur - hyllar man ostigt 80-tal blir det lätt... ostigt. Däremot lär det vara en smärre succé för #Ubisoft - enligt obekräftade uppgifter från röstskådisen Michael Biehn slog det de interna förväntningarna fem gånger om. Han tror också att det kan resultera i att Blood Dragon kan få uppföljare, särskilt efter ett samtal med Dean Evans som var den kreativa hjärnan bakom projektet. Han återberättar det för Xbox-frontmannen Major Nelson:

– Jag pratade med Dean i telefon igår. Han var väldigt exalterad. Han var på väg in ett möte idag för att, du vet... Jag tror att han vill förvandla det till ett varumärke. Han har planer för en uppföljare.

Ingen rejyl ingen omladdning exempelvis... :) 07/05 För övrigt är detta goda nyheter!!! Ta alla mina pengar! Jag njuter i fullo när jag spelar Blood Dragon. 06/05 HAHA ja det låter som en omöjlighet. :) 06/05 Tror grejen är den att vi alla vet hur högsta hönsen på utgivarna tänker. De ser inte detta som "aha! folk vill ha lite annorlunda spel då och då", utan som "mer Blood Dragon - pengar på banken!". Det som de borde göra är att släppa loss sina utvecklare... 06/05 Gör det om ni tänkt utveckla speliden men behålla humorn, lägg ned annars snälla. :) Spelet räcker inte till enbart uppdaterad grafik osv. 06/05 Jag avstår redan från att betala för spelen som släpps av Activision och Ubisoft. De får inte en krona av mig längre. Klart det är lättare att släppa ett CoD om året än ett GTA om året. Men CoD förändras ju inte heller. Kvantitet < Kvalité. 06/05 bevisa det då. köp inte spelen som släpps varje år! Varför tror du att de gör nya spel?! folk köper ju dem så de bryr sig knappast om att bygga upp en hype under flera år när det inte behövs. Personligen är jag trött på hype i flera månader/år. Jag fatt... 06/05 Bra att spelet sålde väl trots läckan. Mer 80-talsnostalgi! 06/05 Självklart är det inte välgörenhet, men det finns något som heter "vänta lite" också. Ubisoft är mästare på att bara pumpa ut spel i samma genre till det är helt stendött, och det är de inte ensamma om. Jämför med Rockstar. Hypen inför nya GTA-spel är... 06/05 Fan va folk är bittra... Det enda artikeln säger är att Creative Directorn är nöjd med / överraskad över försäljningen och ska försöka pitcha en uppföljare. Hur fan är det att mjölka? 06/05
Skicka en rättelse