Efter purfärska expansionen och senaste patchen har problemen hopat sig för Might & Magic Heroes VI.

#Might & Magic Heroes VI, som släpptes hösten 2011, är just nu ett väldigt trasigt spel. #Ubisoft har via olika forum – däribland det officiella – postat en lång, lång lista med olika problem spelare har stött på. Det handlar om försvunnet material, krascher, felaktiga spelnycklar och något så självklart som att starta spelet.

Spelarna är med rätta irriterade: "Spelet är praktiskt taget ospelbart med alla frysningar av stadsskärmen", skriver någon. Och de vill inte behöva vänta längre: "Detta är bortom ett skämt och jag har totalt slut på tålamod".

Det är något oklart vad allt strul beror på, men högst troligt har patch 2.1. och färska expansionen #Shades of Darkness något med saken att göra. Ubisoft lovar att de jobbar på att lösa problemen – låt oss hoppas att de gör det snart.

Usch, grafiskt är sexan förjävligt! Och riktigt tråkiga.. fraktioner?! Heroes 3 3DHD hade varit något! 08/05 Jag gillade inte heller hur det va i staden i 6an, men de har fixat stadsvyerna, jag tycker det blev mycket bättre. :) https://www.youtube.com/watch?v=4capRpgg-Ak 07/05 Tyckte 4an va så grafisk grötig, och spelade man stora banor tog det så sjukt lång tid att spela när man kunde flytta trupper kartan.. vilket ledde till att man gärna hade trupper ute som scouter.. vilket gjorde att det tog ännu längre tid. heroes 6 har... 07/05 fyran kunde ju knappt lyckas, pga arvet från 2 och 3, men det var ändå litet vekare tycker jag. Inte helt kasst dock, bara vekare, i mina ögon dvs :) 06/05 Får man fråga varför ingen tycker om fyran?Själv rankar jag fyran och trean högst.Ända sedan femman kom har det varit skit.3d hör inte hemma i heroes serien! Man måste börja bli gammal.haha 06/05 Hah, ja det gjorde jag kanske då ja =) Att Eador, både Genesis och MBW (som är samma spel typ) är ju bättre än Heroes 6 tror jag verkligen på. Men ja, jag menade mera det simpla i gamla H3 och H2 inte går att ersätta med ett mera avancerat spel tycker... 06/05 Du jämförde ju dem precis. ;) Nä men jag förstår vad du menar, håller dock inte med. Tycker man nischar in sig lite väl mycket om man inte är villig att jämföra de spelen. I varje fall har jag väldigt mycket roligare när jag kör Eador än Heroes VI. 06/05 Jag gillade det lilla jag körde av 6:an. Däremot något som jag personligen tyckte blev nästintill oförlåtligt var dom nerbantade stadsvyerna. Tyckte det var halva nöjet i femman att spana i städerna ^^ O i samtliga andra spel kändes stadsvyerna mer och... 06/05 Tycker inte man kan jämföra de spelen. Eador är ett mycket långsammare och större spel. Det finns även en mängd fundamentala skillnader så klart... 06/05 Tycker själv att Eador är oerhört mycket mer kompetent än senare års Heroes-spel. 06/05
Skicka en rättelse