Sony tycker att de lite mindre spelen får alldeles för lite kärlek på sitt Playstation Network.

#Sony lanserar under veckan en kategori för indiespel på deras tjänst för digital nedladdning – Playstation Network. Detta är för att ge spelen ännu mer rampljus och göra det lättare för konsumenten att hitta de där små guldkornen, som annars kanske inte får den uppmärksamhet som de förtjänar.

För att fira detta så ger de lite mer uppmärksamhet till Brian Provinciano och hans retrovurmande #Retro City Rampage. Spelet kommer få en prissänkning med 50 procent.

Det är ju precis det som är problemet med Microsoft, har du inte pengarna får du inte släppa ett gediget indiespel på Live. Men i Tex Castle crashers fall så är de uppbackade med pengar och har därför inga problem med att släppa spelet eller patcha det.... 16/05 Glöm inte att det är flera utvecklare som gillar microsoft och har inga problem med dom alls. Utvecklarna av castle crashers och battleblock theter tex. Jag har sett dokumentären där fez utvecklaren var med, jag gillade verkligen inte snubben, tyckte... 16/05 Kvalitet framför kvantitet? Samt att Microsoft har gjort det EXTREMT svårt för indieutvecklare som vill ta betalt för sina spel. Både med regler och kostnader. Sony är väldigt mycket mer utvecklarvänliga än vad Microsoft är. Glöm inte bort Fez historien... 09/05 Det är värt att påpeka en ganska stor skillnad mellan dessa 2. På xboxen får vem som helst lägga upp spel under kategorin "indie", så är det inte i detta fallet. Det enda sony verkar ha gjort är lagt till en kategori som dom ska kalla för indie. Sen vad... 07/05 Exakt. 07/05 Medan vi ändå är igång kan vi ju samtidigt börja jämföra Android och iPhone telefoners likheter och skillnader. Och varför inte dra in PC också? :p My point: Det kvittar väl om Xbox haft det i ett år eller så. PSN har det nu. Ingenting med Xbox att göra... 07/05 Mer info om en handfull indiespel som är på gång till Sony-plattformar: http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2013/05/07/sonys-indie-initiative-bonus-content.aspx 07/05 eeh, jaha? 07/05 Har inte xboxen haft detta i något år nu... 07/05 Säger bara =). 07/05
Skicka en rättelse