Det går bra för #Wargaming vars #World of Tanks nyligen slog rekord i flest simultana spelare på en mmo-server. Som om inte det vore nog pågår en stängd beta av deras andra spel #World of Warplanes. Men om man varken gillar pansarvagnar eller flygplan? Då riktar man blicken mot havet istället.

#World of Warships heter liret som är under utveckling. Det är liksom de andra två free-to-play men tar sikte på massiva sjöslag där varje fartyg har olika egenskaper i kategorierna eldkraft, hastighet, skydd och uthållighet. Ett gäng nya bilder har släppts och de ser ni nedanför.

Bara jag som tycker att det är lite fel skala på vågorna, det får liksom skeppen att se ut som radiostyrda modeller... 08/05 Om Counter Strike hade handlat om att låsa upp kraftfullare och bättre saker och inte "skill level" så förstår jag ditt resonemang - men eftersom både du och jag vet att Counter Strike inte gör det har jag ingen aning om vilken tombola du rotat i för... 08/05 Dom hade en video som visade upp deras nya hemsida med alla 3 spel samlade på den sidan. Det verkar som att det kommer vara på samma bana, men inte land och luft eller havsfordon samtidigt som strider tillsammans 08/05 Jag tolkade i alla fall "A single global map will gather tankmen, pilots and mariners under a common tussle for world domination" så. Den som lever får se. 08/05 Tyvärr är det inget i den texten som säger att man kommer att kunna köra stridsvagn/fartyg/flyg i en och samma strid, där dom olika vapengrenarna ger varandra understöd. Jag tolkar det som att man kommer att kunna flytta resurser(gold coins?) mellan dom... 08/05 Stridsvagn... Stridsvagn... Stridsvagn... när ska ni civila lära er? 08/05 "Single MMO Battle Realm The MMO war series—World of Tanks, World of Warplanes and World of Warships—will soon unite to create the ultimate gaming universe gathering millions of players into a single community of war gamers. Common economics will allow... 08/05 Det låter som att du citerar det spel som redan har alla dessa kriterier... http://www.battlegroundeurope.com/ http://www.youtube.com/watch?v=ogEjCZn8mHY&feature=share&list=UUOQ90QTMviaKRqIMlUthW2A Med den skillnaden att WWIIOnline är en simulator som... 08/05 Det är ju lite som att fråga när Valve skall implementera "end game" i Counter Strike. Nu har jag iofs inte spelat WoT något, men från det jag sett och läst om det, så tror jag min liknelse stämmer rätt så bra. Förutom det faktum så klart att du låser... 07/05 Det här kommer bli så jäkla nice bara mekaniken blir bra. 07/05
Skicka en rättelse