Vad det än är har det inte Battlefield i namnet - redan dags att visa upp sitt Star Wars-spel?

Under gårdagen höll cheferna på #Electronic Arts en telefonkonferens för sina investerare och pratade både om nuvarande och kommande räkenskapsår. Förutom massa ekonomitugg informerade de också om att de kommer att presentera sina titlar för nästa generations konsoler först på E3 och att bland annat Dice ska visa upp en ny titel.

– Gällande nästa generations konsoler är vi under NDA med våra plattformspartners, men vi planerar ett brett avtäckande på E3, vilket inkluderar fler titlar för nästa generation under FY14 (räkenskapsåret 2014, med start i mars, reds anm). Detta kommer att inkludera grafiska och gameplaymässiga genombrott för några av våra största varumärken såsom Battlefield, Fifa, Madden, NBA Live och Need for speed. Vi planerar att tillkännage nya titlar från EA Sports, Bioware och Dice och en första titt på helt nya spel, sa EA Labels-chefen Frank Gibeau.

Med tanke på att EA:s samarbete med #Disney och Star Wars-licensen nyss avslöjades lär det vara för tidigt för deras spel från en galax lång, långt borta att tillkännages. När vi snackade rykten i vårt videomagasin Fragzone var Victor Leijonhufvud tvärsäker på att #Mirror's Edge 2 är under utveckling men vi kan självklart bara spekulera. Vi har försökt nå Dice för en kommentar men har i skrivande stund inte fått något svar.

Marknaden kanske blir för liten med en sån målgrupp. 10/05 Hoppas också på Mirror's Edge 2. Spelet med störst chans att komma med nåt nytt precis som det gjorde förra gången! Ettan hålls fortfarande på en speciell plats i spelhjärtat. Jag har inte glömt! (Har t o m ett fönster ut mot Mirror's Edge-staden i vard... 10/05 Hoppas på ett nytt Rallisport Challenge :D 09/05 Dem håller på å jobbar på ett star wars spel vet jag, kanske är det. :) 09/05 Skulle ana att det blir BioWare som gör STAR WARS 1313, de har alltid varit bra på RPG spel, medan DICE har erfarenhet av krigsspel och därför kan vara effektiva i att göra ett bra "Battlefront" spel. 08/05 I faktum så gör EA över 100 spel om året, men endast ett fåtal når till att bli de mega-spelen som du verkar syfta på, de spelen som ska vara företagets allra bästa, EAs "flaggspel". Sen att spelen kräver internet, det är simpelt för att avskräcka illeg... 08/05 Alltså, var inte tex Battlefront 3 ganska långt in i utvecklingen närdet lades ned? 1313 likaså, varför skulle det inte kunna vara ett av de spelen? De ska ju bara visas upp, en förrenderad film med frostbite-motorn borde inte t sån lång tid att knåpa... 08/05 ME2 torde ju sitta som en smäck med sånadäringa vr-hjälmar som blivit på modet igen och ett löpband: Parcour för folk med självbevarelsedrift och normal fysik. 08/05 Bad company fallout 4! 08/05 Ett nytt Mirror's Edge hade varit grymt :D Mer färger och mer folk och mer väder effekter så kommer jag inte utanför dörren :up: 08/05
Skicka en rättelse