Det är inte bara #Electronic Arts som talar med sina investerare just nu. #Activision har också redovisat siffror och avslöjar att #World of Warcraft än en gång har tappat spelare.

När expansionen #World of Warcraft: Mists of Pandaria släpptes hade spelet cirka 10 miljoner spelare. I februari i år var den siffran 9,6 miljoner och nu är det blott 8,3 miljoner prenumeranter som betalar sina månadsavgifter.

När World of Warcraft var som mest populärt utforskade spelarna kontinenten Northrend och kämpade för att besegra den ondskefulla Lich King. Då hade spelet 12 miljoner spelare.

jag gillar Tera... har köpt TT Money för runt 1200kr och ska köpa Elit status för 1000kr / år + mer TT Money ;D har ej spelat annat mmo men tror knappast dom kan vara roligare då spelen är uppbyggt på att slåss så förbannat mycket vill man ha som i Tera... 13/05 vem fan spelar wow när det typ finns tera att spela som är rätt så fint även 2013. 13/05 8,3 miljoner betalande prenumeranter. Tror inte att så värst många av dom bara pyntar in 120 :- i månaden utan att spela. Även om det är på väg ner så är det fortfarande otroligt många som spelar/betalar för det fortfarande. 10/05 Men jisses, mannen. Orsaken till att jag brände några tusen på WoW var för att spelet helt enkelt var värt det. Det funkade - perfekt - till 99,5 procent. De sista 0,5 bestod av serveravbrott, buggar och annat som man inte brydde sig ett skit om efterso... 10/05 När höll ett spel så här länge sist? Quake? Diablo 1-2, Starcraft.. vilka mer? Fantastiskt bra spel till att hålla så länge. All heder och stort tack till World of Warcraft måste jag säga. Det är väl för övrigt 8 miljoner aktuella subscribers som räknas... 10/05 Skillnaden är att League of Legends är helt valfritt om man vill köpa saker och att spelet är helt gratis. Din poäng är helt meningslös. WoW kostar å andra sidan; Vanilla, TBC, WotL, Cata och MoP + månadskostnad. Att överhuvudtaget betala för att spela... 10/05 Oh gud, alla dessa fanboys. Zzz 10/05 OCH där fick vi ett fint exempel. Fattar inte hur vissa tänker. Tex när nån säger PERSON1 "Jag kommer inte fortsätta med wow för att det är för dyrt" PERSON2 "Okej men på league. Hur mycket pengar har du lagt in där?" PERSON1 " Kanske 2-3k" Okej. 2000+... 10/05 Jag skulle återgå till WoW om dom tog bort deras tråkiga target system och gjorde så att man siktar med musen och att man kan dodga saker genom att springa runt, För då skulle spelet få ett helt nytt liv. Spelet skulle bli mycket svårare och roligare... 10/05 Blizzard, släpp bara en ny expansion så löser det sig. Kanske dags att komma ut med sitt nya mmorpg nu? En sak är säker, slutade betala subs för mmorpgs för 3 år sedan och kommer aldrig mer att göra det. 09/05
Skicka en rättelse