Hammerpoint Interactive är trötta på fuskare som förstör och tänker få dem att skämmas rejält.

#Hammerpoint Interactive har knappast haft en smekmånad med sitt #The War Z och kallades i vår förhandstitt för dödfött. Efter att ha blivit borttagna från Steam, har det varit idel hårda ord som yppats av spelet som inte riktigt var vad det utgav sig för att vara.

#The War Z ska nu vara på rätt spår, men lider av stora problem med fuskare. Utvecklaren funderade lite på att skapa en speciell server för fuskarna, men har nu tagit till andra metoder. De hänger nu ut fuskarna med användarnamn offentligt på Twitter, men om detta hjälper är svårt att säga. Det skickar i alla falla ett meddelande till de skötsamma att #Hammerpoint gör något åt problemet.

Tack till noiser för detta #nyhetstips!
Kanske inte? men det känns rätt. Det är typ som att sätta en mobbare på plats. det är skönt att få bort dåliga människor som fuskar och förstör. sluta försvara dem -.- 11/05 Spelarna BIGTIMEHACKER123, batmaaaaaanN och olssonsrövhål skakar av rädsla nu när vi i allmänheten fått reda på vilka de är och de inte kan gömma sig bakom anonymitet längre! 11/05 Dom är ju inte direkt dom första som gör detta. Sen så är det ju inte direkt som att man blir uthängd.. Det är ju förfan bara ett nick, inte ens ett riktigt namn 11/05 Hah.. Och ha nån URL som nick typ? :P 11/05 Jag tycker fuskare=flänsost(smegma, sekret som avsöndras från talgkörtlar innanför förhuden på penis hos män, eller i området kring vulvan på kvinnor) (http://sv.wiktionary.org/wiki/fl%C3%A4nsost), finns inget värre. BF3 är nästintill förstört pga av... 11/05 Ser inte meningen med detta, vad tror dom ska hända? Risken att bli uthängd på twitter är ju knappast något som stoppar fuskare, snarare tvärt om? 10/05 Vore bättre om Hammerpoint lade den tiden på att fixa buggarna som gör att folk kan fuska istället. 10/05 sa aldrig att någon skulle skjutas du.. men förstår vad du menar. fortfarande så går man med på att inte fuska när man loggar in för första gången så ditt resonemang håller inte. Antingen är fusk inbyggt i spelet eller så fuskar man inte, är inte svårar... 10/05 Jag trodde utvecklarna av The WarZ fick fängelse? Är dessa scammers fortfarande ute? 10/05 Tycker det varken gör till eller från - Jaha, vi skriver ut bannade spelares nicknames. Det är bara att ta en titt på namnen bland de som bannats (som redan påpekats), man inser rätt snabbt att det fortfarande är tämligen anonymt. Det enda syfte det tjä... 10/05
Skicka en rättelse