Vampyr-fantasterna har säkert inte missat att EVE-skaparna håller på med ett Vampire: The Masquerade-MMO, men än får vi vänta tills det ser nattens mörker.

Att #Eve Online-skaparna #CCP håller på att utveckla ett mmo baserat på Vampire: The Masquerade är det nog inte många som missat. Vi har inte fått veta särskilt mycket mer än att de verkar skynda långsamt.

I en intervju med Penny Arcade Report har Chris McDonough som är executive producer för spelet motvilligt pratat om vad som händer. Vi får reda på att det är just nu 70 personer som jobbar med det, vilket inte är mycket för ett storspel. Spelet verkar gå i samma anda som #Eve Online där utvecklarna släpper på alla tyglar och låter spelarna bestämma vad det är som sker. För dig som väntat på att få spela det, så är det tyvärr två eller tre år bort. McDonough avslutar dock intervjun med ett par betryggande ord.

– Det är fantastiskt, jag önskar jag kunder visa spelet i rörelse.

Det skulle ju komma ett world of darkness spel där du skulle få spela som Garou fast det blev nerlagt :( http://whitewolf.wikia.com/wiki/Werewolf:_The_Apocalypse_-_The_Heart_of_Gaia Ge hit ett WoD spel med Garous i huvudrollen :D 11/05 skulle nog va bättre som single player/co-op spel. 11/05 Jag är inte intresserad av world of darkness så länge det bara är vampyrer. Spelar mycket hellre en varulv! 10/05 Men Camarilla är ju bara en liten del av The World of Darkness, Garou, The Fallen och The Awakened är ju mycket intressantare. Min personliga favorit är The Fallen som har ofantligt mycket historia skriven i böckerna och i skönlitteraturen. 10/05 Har stort förtroende för CCP och jag är övertygad om att de kommer göra ett fantastiskt bra spel. Jag hoppas att det blir lika oförlåtande som EVE Online. VTM:Bloodlines är ett av det bästa ( om än buggiga) spelen jag har spelat. 10/05 Man har väl aldrig kunnat lita på utgivare osv. Visst vissa kanske har "bättre rykte". Men i princip allihopa släpper alltid något skit spel. 10/05 Har längtat som tusan efter det här ända sedan jag hörde att ett VTM mmo utvecklas. CCP känns helt klart rätt för det här spelet 10/05 Som Gearbox så fint visade oss med Äjliäns Maariines nu senast så kan man inte lita ett skit på utgivare, med eller utan gamplayfoto, ty alla säger att deras kommande spel ska bli det mest fantastiska sedan rostbröd uppfanns.. så hoppas inte förmkt till... 10/05 jag ställer in mig i väntans kö. fan, fick jag välja ett spel av alla under utveckling att släppas imorgon hade jag valt detta :) 10/05 Längtar efter detta!! 10/05
Skicka en rättelse