#Defiance är ett mmo-spel med mycket action som är sammanlänkat med en tv-serie med samma namn. Skådeplatsen är ett postapokalyptiskt San Fransisco där såväl människor som utomjordingar försöker lägga vantarna på värdefull teknik. Nu har spelets exekutiva producenten Nathan Richardsson skrivit ett långt inlägg om framtiden.

Defiance kommer få fem stycken DLC-uppdateringar i år. Varje uppdatering bjuder på tre olika delar – en man betalar för, en som är gratis för alla, och prylar till försäljning i butiken.

Den första heter "Enter the Castithan". Om du betalar får du bland annat tillgång till en ny arena, story-uppdrag, kosmetiska prylar och kan spela som Castithan-rasen. Väljer du att inte betala får du ändå ta del av diverse spelförbättringar, en ny pvp-karta och kan följa med en vän (som har betalat) till den nya arenan. Butiken kommer uppdateras med kosmetiska prylar.

Läs hela inlägget och få alla detaljer här.

Det finns dock DLC idag som är väldigt stora och betydande för spelet, tex Paradox har släppt en del DLC som haft stor påverkan på det aktuella spelet i fråga. Sen har jag iofs svårt för att klaga på DLC till spel som spelas på företagets servrar 24/7... 13/05 ilduce, expansioner var stora och betydande för spelet. DLC'er är ofta små och mest kosmetiska. Det är stor skillnad på ett DLC idag och ett expansionspaket från tidigt/mitten 2000-tal. 13/05 Förr hette det alltid expansioner och det var helt ok att det kostade pengar, idag kallas det DLC o fy fan att man ska behöva betala för dem!!! /Ironi Sa Trion verkligen det? Jag var iofs inte med så tidigt i spelets utvecklingn, utan hittade det under... 11/05 Det finns ju alltid EVE Online och... *tänker*... perpetuum online? 11/05 Trion sa klart och tydligt i en intervju innan släppet att man skulle betala EN gång och spela på, känns ju aningen vilseledande, även om en del av DLC paketen ska vara gratis... 11/05 Spelet var helt okej när jag testa betan, men serien gillas :P 11/05 Jo ge mig ett mmo med ordentlig pve, utan artificiella stop och updateringar i 2 månads intervall, alternate advancement är ett måste och full val frihet när man gör vall i form utav abilities och tallents. 10/05 Jag älskar fortfarande defiance och har season pass, ser fram emot första dlct! För att inte tala om att det kommer nya episode missions nästa vecka!!!!! 10/05 Themepark MMo får gärna vara utan månadskostnad. Ge mig ett Sandbox så är jag villig att öppna plånkan. 10/05 Jävla gröt-MMO om jag ska få vara ärlig. Ge mig ett bra och gedigen subscription-based MMO så tackar jag inte nej. Jag har fått nog av all F2P och DLC skit, orkar bara inte mer. Eller är det bara jag? 10/05
Skicka en rättelse