Pengarna som generades genom förra veckans Diablo-bugg skänks till bättre behövande.

I slutet av förra veckan uppmärksammades en allvarlig bugg i #Diablo 3 som gjorde att skrupelfria spelare med en välfylld plånbok kunde tillskansa sig ännu större förmögenheter. Blizzard reagerade, stängde ner servrarna och har nu antingen stängt av bovarna eller konfiskerat deras guld.

De riktiga pengar som har tjänats genom kryphålet har också beslagtagits och ska tillsammans med den avgift Blizzard tar ut vid sådana affärer skänkas till välgörenhet. Vi har frågat företagets svenska representant hur mycket pengar det rör sig om och inväntar svar.

Både storyn och gameplayet sög, vill man ha diablo 3 får man nog spela torchlight 2 eller path of exile istället, det är dom sanna uppföljarna i spelserien. 14/05 bra jobbat av blizzard. men apropå D3, bra ARPG. men en USEL uppföljare till D2. inte värd att kallas för D3 14/05 Nu är det ju inte alla "fuskpengar" som skänks, utan endast Blizzards avgift som dom tar ut när det handlas med de tillfuskade pengarna. Men visst, även om det låter som en PR-grej som dom inte förlorar så mycket på, så är det snällt. Vad skall dom med... 14/05 Åh fasen, det låter som ett stort steg i rätt riktning. Tack för tips. :) 13/05 Jag körde med ett sånt där filter, det gjorde rätt mycket faktiskt, blev lite mer dyster Diablo-feeling över spelet då. Problemet var att mitt GTX 580 inte riktigt orkar med att driva spelet i 2560x1600 som min skärm är på med det filtret igång, så ibla... 13/05 Jonis, kan meddela att det finns en Direct3D filter som man kan använda för att göra det mörkare och mer svartvit. googla DarkD3. Det ändrar alltså ingenting i spelfilerna, utan grafikfiltret. ingen risk för Ban om man är rädd för det :) 13/05 Vilken ovanlig kommentar vid en D3 nyhet... väldigt många spelar det. Lyckligtvis tycker inte alla som dig. Men det är väl fortfarande inne att hata stora spel som WoW och D3 förstår jag :) 13/05 Håller helt med dig. Dessutom vill jag se en betydligt mörkare, och mer Diabloinspirerad färgpalett. Det är/var för gulligt. Vill även tillägga snilledraget att casters gynnas av samma vapen/stats som melee. Hur i h-ete tänkte de där? Det ska tyvärr rej... 13/05 Som jag har sett nu är så är det segt att få upgrades till sina gears. väldigt segt. men, då känns det mycket bättre när man har hittat en som är bättre. Sen 'behöver' man inte använda AH, varken RMAH eller GAH. Det förändrar ju inte spelets "core". Sen... 13/05 Gillar att folk klagar över D3 och så har det inte rört det sen releasen, rätt epic fail. Håller med om att det inte var vad många förväntade sig och att Blizzard inte är de snabbaste kaninerna på grönbetet när det kommer till patchande men de lyssnar... 13/05
Skicka en rättelse