Enligt bloggen Inner Bits, som drivs av ett antal personer i spelbranschen, har den så omdebeterade rumbleutrustade Sixaxis-kontrollen nu anlänt till #Sonys utvecklare. De hävdar också att konsoltillverkaren i det tysta uppgraderar den nuvarande handkontrollen med en förfinad rörelsekänslighet.

We can confirm that prototypes of the new rumble-enabled controllers have made their way to various Sony developers. Information on these controllers is still closely held by Sony and their partners, but an official announcement and unveiling is expected in the next two to three months.

jag tycker då rumble är viktigt. hur "tomt" hade inte god of war känts utan rumble-funktion. Jag tyckte ialla fall att att rumble gjorde spelupplevelsen ännu bättre. 02/08 Har alltid stängt av rumble när det funnits, så för mig är det skönt att slippa gå in i inställningarna och ändra det hela tiden :) 02/08 du får ursäkta medans jag rullar runt på golvet och skrattar jag känner inte att jag behöver rumble. men jag har väntat med att köpa en till kontroller tills dess att det kommer en med rumble..hm :) 02/08 Trodde jag skulle sakna rumble.. men näe.. hellre mer batteritid än rumble =) 02/08 Blir ingen PS för mig om dom inte tillverkar en ny kontroll. Har aldrig gillat den där kontrollen dom kör med, ligger inte könt i händerna. 02/08 Ni som säger att det inte ger något... alltså. Fatta motorstorm med rumble, hade blivit så sjukt mkt bättre. När jag sitter och spelar tex DiRT / Forza 2 på 360in och sedna knakse blir sugen på Motorstorm känns det bara tommt, så rumble gör VÄLDIGT mkt... 02/08 Inget behov av rumble alls...ger inte alls mkt till spelupplevelsen. Sixaxis är dock nice imo. 02/08 Ähh klarar mig utan.. 02/08 Dom borde ha haft rumble från början. Sixaxis är inte precis något bra. 02/08 Klart intressant, har saknat rumble-funktionen faktiskt även om rörelsesensorn har vägt upp en stor del av det. Men såklart vill man ha båda. Surt om man blir "tvungen" att punga ut med tusen spänn för en ny uppsättning handkontroller bara... 02/08
Skicka en rättelse