Vågar vi oss på ett grattis...?

Än återstår det en stund på dygnet den 15 maj och det var detta datum för precis ett år sedan som #Diablo 3 lanserades med pompa... och felkoder. Få spel har varit så efterlängtade och få spel har fått utstå så många utskällningar det senaste året (eller till och med årtioendet).

Nya spelare välkomnas med rabatter i Blizzards digitala shop och många som hållit ut säger också att det är ett betydligt bättre spel som möter nykomlingar idag än för tolv månader sedan. Andra har sedan länge gett upp och spottar tre gånger varje gång titeln nämns.

I den närmaste framtiden väntar en lansering på Playstation 3/4 och fastän Blizzard inte annonserat något är en expansion att vänta, förmodligen under 2014.

Storyn i diablo 3 må inte vara den bästa men du ska inte komma och säga att loren och storyn till blizzards andra spel (bort sett från wow) är dålig för då verkar det bara som om du inte läst mycket ur dem. WoW har egentligen ingen dålig lore/story hell... 17/05 Storyn i Blizzards spel är banal. Med tanke på hur mycket pengar de har borde de kunna hyra duktiga författare, men de verkar vilja hålla sig till c-teamet. Vilken billig sf-bok som helst är mer originell och bättre skriven. Det kan förstås vara problem... 17/05 ^ Jag spelar fortfarande Diablo 1 och 2 ibland, Diablo 1 fyller 17 år till vintern.. Ser ingen anledning till att fira Diablo 3, sörja om något. 16/05 Köpa fett med kebab 16/05 "ALLT jag kunde gjort för de pengarna" , du får det att låta som en förmögenhet. 500kr... 16/05 Är det för sent för abort? 16/05 Spelade igenom spelet på alla svårihetsgrader Roligt var det med ... Helt k spel . synd att det inte höll sig i längden men men 16/05 Jag tyckte inte att det spelet var särskilt roligt alls, faktiskt. Det var ju bättre än det första, eftersom det blev fruktansvärt enformigt efter ett tag. Storyn i Torchlight 2 kändes också väldigt hastigt påklistrad. Jag säger inte att storyn i Diablo... 16/05 Tror inte att spelet skulle kallats skitbra, men det skulle nog vara helt ok i mångas ögon. Problemet är just det att det hette Diablo 3 och hade större förväntningar pga tidigare succéer. Det var helt enkelt för mycket skillnad och dåligt genomförande... 16/05 Jag hoppas att fler inser att det är bättre att vänta med att köpa spel. Det finns en (1) nackdel: man är inte först ut. Det finns drösvis med fördelar: patchat spel där de flesta fel åtgärdats med bättre spelupplevelse som följd, billigare spel och mer... 16/05
Skicka en rättelse