Trots Kickstarter-satsningen ser det rätt mörkt ut för den tematiska uppföljaren till Eternal Darkness.

#Shadow of the Eternals, tematisk uppföljare till Gamecube-skräckisen #Eternal Darkness, ska finansieras genom crowdfunding. Det är åtminstone tanken. För trots egen insamling och Kickstarter-kampanj har titeln hittills "bara" skrapat ihop 218 000 dollar av 1,5 miljoner dollar (drygt 10 miljoner kronor).

33 dagar återstår dock på Kickstarter, så än är inte loppet kört. #Precursor Games har släppt en ny film där de bland annat presenterar nya karaktärer.

Jag är inte helt säker, jag läste i en PC Gamer, så hade de en fin lista på roliga spelkoncept som tyvärr inga andra spelutvecklare fick lov att prova eftersom X hade patent på det. I den listan stod sanity-systemet till Silicon Knights. Jag är inte hel... 16/05 Det är väl snarare Nintendo som har patent på hela Eternal Darkness och allt dess innehåll. Eternal Darkness handlar bara om att presentera en fantastisk värld och intressanta karaktärer (vilket de lyckades väldigt bra med), men sedan ska ju spelet vara... 16/05 Håller halvt med. Eternal Darkness är otroligt överskattat, fast sanity-systemet var något riktigt intressant. Tyvärr så har Silicon Knights patent på det, så vete sjutton om de ens kan ha det i deras nya. 16/05 Fattar inte att folk sågar Too Human samtidigt som de hyllar Eternal Darkness - båda har samma tråkiga gameplay. 16/05 Too Human 16/05 Låt folk tycka Nintendo är barnsliga om de vill. Själv tycker jag CoD passar för snorungar med behov att hävda sig. :-) 16/05 Only my opinion :) Nintendo har alltid och kommer alltid att vara ett företag som sätter barn och barn familjer främst. Och ja, skylanders är barnsligt 16/05 Jag börjar bara tröttna lite på att höra att folk kalla Wii och Wii U för "kiddie consoles" och liknande. För det första ger det mig intrycket att sålänge ett spel inte innehåller gore och så är de för barn, när det finns många spel här i världen som... 16/05 Fast det kan ju bero på att Inexile visat med sin tidigare Kickstarter att de förvaltat pengarna väl. Sedan så anses Planescape Torment vara ett av de bästa RPG spel som gjorts, nog för att Eternal Darkness kanske är ett bra spel men jag tvivlar på att... 16/05 Tror nog ifs att dom som spelade Planescape: Torment visst tycker att det ser ganska skoj ut. 16/05
Skicka en rättelse