Nintendo förlorar tredjepartsstödet från en av de största.

Wii U har än så länge inte visat några tendenser på att bli lika på populär som föregångaren, som vid det här laget passerat 100 miljoner sålda enheter, och nu förlorar de stödet från #Electronic Arts. Till Kotaku säger talespersonen Jeff Brown att de "för närvarande inte har några titlar under utveckling till Wii U".

HIttills har EA släppt fyra spel till Wii U (#Need for Speed: Most Wanted, #Mass Effect 3, #Madden NFL 13 och #Fifa 13) och Brown utesluter inte att de återvänder till plattformen i framtiden. Samtidigt tar det tid att utveckla spel så vi kommer sannolikt inte se några titlar under 2013.

Så kan man ju dock inte tänka. Det är som att säga att alla FPS-spel är en ripoff på t.ex Wolfenstein. Någon måste ju vara först med en genre. Sonic All-star racing skiljer sig dessutom ganska rejält från Mario Kart. Det är dessutom bättre än de senast... 07/06 07/06 Suck, det är trist, men det är därför jag inte köpte en Wii U, såg floppen komma långt innan :-/ Hoppas Nintendo rycker upp sig. 19/05 En sista sak nu sedan är jag klar med "EA hatar Nintendo" nyheter. EA har högt uppsatta och mogna män i deras företag...*host* http://cdn.wiiublog.com/wp-content/uploads/2013/05/Tweet.png I'm out! PEACE! 18/05 Att EA är sura på Nintendo för att dom inte fick peta in origin på WiiU är ingen nyhet. Att var och varann chef för någon EA-studio går ut och snackar skit om maskinen... ja vad ska man säga? EA ledningen verkar jävligt butthurt. Riktigt barnsligt. 18/05 Tack! 18/05 Det är ett faktum att alla som blir träffade och ofredad av ett inlägg, leker grammar nazis. You're welcome. ;) 18/05 Det faktum att du skriver ett inlägg på grammatiskt inkorrekt engelska gör dig inte till en intellektuell. Sorry! 18/05 Visst är det så, men det betyder fortfarande att de slickar EA-röv=lita inte på vad de säger för orden kommer indirekt från en EA-chef. Allt detta började redan när EA släppte Mass Effect Trilogy till de andra formaten samtidigt som de släppte Mass Effe... 18/05 Det är ingen rip-off! sega kart är ju överlägset mario kart. 18/05
Skicka en rättelse