Häng med när Microsoft ger sig in i ett nytt generationskrig.

Sony avtäckte sitt Playstation 4 för ett par månader sedan och snart är det dags för #Microsoft att spänna musklerna inför höstens stora konsoldrabbning. På tisdag klockan 19:00 startar eventet och vi kommer självklart att hårdbevaka konferensen så att du inte missar något. Redan nu kan du ser hur ett stort tält reses på rastgården utanför Microsofts högkvarter och på tisdag kommer vi att streama hela evenemanget direkt från Redmond.

Rykten säger att den nya konsolen heter Xbox Infinity och bland de hetaste spekulationerna kring hårdvaran är huruvida den kräver en konstant uppkoppling för att fungera. Det har även snackats om att #Respawns första titel kommer att vara Xbox-exklusiv. Det skulle kunna förklara varför Electronic Arts inte deltog i avtäckandet av Playstation 4 - vissa har till och med dragit slutsatsen att de inte kommer att släppa några titlar på Sonys konsol men det låter osannolikt.

På tisdag kväll får vi svaren på det senaste årets spekulationer - häng med!

Några av dom finns här på forumet, men forumet består inte enbart av dom, jag pratade om alla som specifikt gör en sak, inte alla på fz, förstår du skillnaden? För varje svar du skriver så skäms jag för din skull, men trots den obehagliga känslan så bli... 19/05 "Med idioter menar jag dom som köper CoD, SC 2, DIII, Simcity osv som är skitspel" " Jag idiotförklarar en väldigt specifik grupp människor som inte består av/eller har med det här forumet att göra," Så du hävdar att dessa köpare/grupp inte finns här... 19/05 Jag har inga problem med att lyssna på någon annans åsikter, inte heller att säga ifrån när dom är fel. Alla har rätt till sina åsikter, men om du tror att alla åsikter är lika mycket värda och att ingen åsikt är "rätt" så är det nog du som får ta och... 19/05 Har inte spelat det på länge men det gick inte att spela offline innan det kom ett crack till spelet. Att man kan spela det offline nu så måste det ha kommit en patch nyligen. 18/05 Ja ödmjukhet är ju inte något som verka funka för dig. Men du växer nog upp/mognar och inser att "prata med någon som är den enda som har rätt i sina åsikter" inte är någon bra grund om man ska diskutera något så jag lägger ner här och nu för du är bara... 18/05 Vilket Simcity spelar du? För det Simcity som nyligen släppts går inte att köra offline såvida du nu inte kör någon halvtaskig crackad version, och med halvtaskig menar ja skit då det inte finns någon ens halvtaskig version ute. Så de verkar vara du som... 18/05 Ok! Men med tanke på hur många som jobbar på Microsoft, så borde det inte vara särskilt svårt att få det dementerat att mailet har skickats ut. Det räcker att en heltidsanställd på MS säger - "Nä, vi har inte fått nåt mail" - så har trovärdigheten genas... 18/05 Nopp man måste inte vara online för att spela simcity SP. Där har du dålig koll. :) Härskarteknik? Inte utan att man undrar hur gammal du är som skriver så... Undrar också vilka idioter du menar? 17/05 Jag föredrar 360'n framför PS3an så jag har inget emot xbox som varumärke om det nu var det du syftade på? PS. Härskarteknik är nog inte riktigt din grej, jag har inte fel i det jag skriver och att du inte kan förstå det betyder inte att jag har dålig... 17/05 Gösses vad människor verkar upprörda, enbart för en tv-spelskonsol. Jag ser fram emot nya Xbox, och hoppas på att den kommer spöa PS4:a grafiskt (vilket jag TROR). Tro kan man ju göra i kyrkan också har jag hört.. 17/05
Skicka en rättelse