Onlinebutiken Green Man Gaming har nu lagt in #Telltale Games-spel i sitt bibliotek, vilket firas med en stor rea. Har du än en gång ingen aning om vad du ska hitta på i helgen kan det kanske vara läge att öppna upp plånboken för lite pyssligt äventyrande. 75% rabatt erbjuds på samtliga #Sam & Max-säsongerna, som alla landar runt 7 dollar styck. även #Tales of Monkey Island och #Back to the Future: The Game ligger i samma prisklass.

Men framför allt vill vi tipsa om ett av förra årets bästa spel – #The Walking Dead: A Telltale Games Series som kostar blott 10 dollar. Läs gärna vår recension om du inte är helt övertygad. Rean hos Green Man Gaming, med ovanstående och andra erbjudanden, hittar du här.

Poker night 2 för 4$, Najs 20/05 Obegripligt att Sam & Max säsong 1 inte är släppt på PSN. Säsong 2 & 3 finns däremot. Off topic kanske men men. ... 19/05 Har samma problem med Capsule, för mig stannar nedladdningen efter några sekunder, startar, stannar och sådär håller det på. Riktigt jävla uselt. Jag kunde inte låta bli att köpa några titlar i denna rea, även om min backlog bara växer och växer. Riktig... 18/05 Tycker Capsule har funkat bra för mig. Men jag brukar försöka hålla mig till Steam-titlarna då jag vill ha så mycket som möjligt samlat på ett och samma ställe. Ett riktigt bra ställe å handla spel på tycker jag i alla fall, och supporten har vara lätts... 18/05 Gör samma sak sen jag köpte Sacred 2 från dem, tog mig alldeles för lång tid att ladda ner spelet så håller mig enbart till Steam spel x) 18/05 Skönt att höra att några får hjälp av deras support. Jag hade väl världens otur och fick den mest okunnige och värdelöse supportmedarbetare dom hade när jag skrev min ticket :P Oh well, är försiktigt med GMG nuförtiden och håller handlar bara om jag får... 18/05 När jag har haft problem med GMG så har de varit väldigt hjälpsamma, Capsule klienten kan jag däremot hålla med dig om. Capsule är helt värdelös för mig då jag laddar ner mellan 7Kbs och 250 Kbs när jag har 100 Mbit... 18/05 När jag har haft problem med något så har supporten hjälpt mig hur bra somhelst! GMG for president! 18/05 Capsule är väldigt labil, för somliga fungerar det perfekt, medan för vissa så funkar ingenting, menar då iiiingenting! Deras idiotsupport hittade bara på ursäkter och lade ärendet som löst, efter 5-6 återaktiveringar av mitt ärende gav jag upp och gick... 18/05 Underbart, tack för Voucher tips. 8$ Nu kan en snål jäkel som mig också få avnjuta The Walking Dead, helgen är räddad. 18/05
Skicka en rättelse